Cautare

1378 de rezultate pentru "gheoghe stefan" (2.96 secunde)
O paralela intre situatia PSD din 1996 si 2004 a fost facuta de fostul deputat Stefan Cazimir, paralela incheiata intr-o nota umoristica aparte. ... Si in 1996 si in 2004 partidul a iesit de la guvernare”, a adaugat Stefan Cazimir.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a cerut diplomatilor romani participanti la Reuniunea anuala a corpului diplomatic al tarii noastre sa faca tot posibilul pentru a ne putea integra la termen in UE si sa renunte definitiv la limbajul „à la Stefan Gheorghiu“.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Cum arata nemachiata noua iubita a lui Stefan Banica Jr., Lavinia Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare fara machiaj. ... Nu gratie muzicii pe care o canta, ci mai noii sau mai vechii sale relatii cu Stefan Banica Jr.
La 15 august are loc serbarea de la Putna, in jurul mormantului lui Stefan cel Mare, prilej pentru Eminescu sa-si revada locurile copilariei. ... De asemenea, publica cronici teatrale in legatura cu spectacolele la care asista si viziteaza in dese randuri casa batranului Stefan Micle, ulterior stabilindu-se la Bucuresti.
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Referindu-se la noianul de informatii politico-militare care prevesteau o lovitura in forta asupra integritatii teritoriale a Romaniei socialiste, combinata cu o revolta interna a populatiei nemultumite de regimul Ceausescu, viceamiralul (r) Stefan Dinu, seful DIA, va marturisi ca aparatul de propaganda al regimului Ceausescu va lansa, cu precadere in cursul anului 1989, o puternica campanie propagandistica cu privire la pericolul militar de la granitele de nord-vest si nord-est ale Romaniei, urmarind reeditarea spiritului de solidaritate a populatiei in jurul lui Ceausescu, din august 1968.
Acest lucru i-a nemultumit pe oameni, iscandu-se astfel un scandal de toata frumusetea, scandal domolit abia dupa sosirea la locul cu pricina a presei si mai ales a viceprimarului orasului Navodari, Stefan Galbau, care, de altfel, a si constatat ilegalitatea taxei.
Astfel, greva foamei facuta de directorul general al SC Apa Canal pentru obtinerea acestui credit s-a dovedit eficienta, inclusiv primarul Dumitru Nicolae, care a criticat protestul lui Ion Stefan, sustinind faptul ca societatea are nevoie de acesti bani pentru a functiona corespunzator.
Ion Stefan vrea liniste, dar ne-a provocat neliniste timp de o luna de zile cu greva lui si alte probleme.
Cele mai tari evenimente Directorul de la societatea Apa Canal, conservatorul Ion Stefan, a marturisit in mod public faptul ca a incheiat un pact cu Dumnezeu. ... “Daca e nevoie, pentru Ion Stefan ne transformam in Dumnezeu”, a aratat primarul Dumitru Nicolae.
Motiunea simpla initiata de senatorii PSD si cei ai PRM, intitulata "Opriti privatizarea CEC" a fost respinsa cu 50 de voturi impotriva, 37 pentru si o abtinere.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia:
De un voiaj de patru zile pe bani publici a beneficiat in 2006 si Stefan Pane, soferul care l-a condus pe vicepresedintele CJ Victor Odolbasa la Viena.
Concluzia apartine presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, fost consilier judetean si ex-director general al societatii Apa-Canal, si a fost trasa dupa ce au fost analizate proiectele majore din cele doua zone. ... Primul exemplu folosit de Ion Stefan il reprezinta podul peste Dunare:
In acest sens presedintele Partidului Verde, Ion Stefan, a precizat ca membrii organizatiei pe care o conduce vor bate din usa in usa, daca va fi nevoie, pentru a stringe banii necesari.
Proaspata victorie a echipei Otelul Galati nu l-a lasat indiferent nici pe presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan.
google-analytics.com