Cautare

295 de rezultate pentru "b1" (1.75 secunde)
Florin Negrutiu prezinta in Gandul o parte din analizele si strategiile neoficiale ale acestei campanii electorale, care arata cum s-a ajuns la rezultatul votului din noaptea de 6 decembrie In seara zilei de 26 noiembrie, Mircea Geoana era presedinte al Romaniei.
Constantin Gheorghe scrie pe blogul intitulat "Constiinta unui Liberal de Stanga" un articol al carui titlu il cenzuram si in care explica ce se intampla cu Romania, la 20 de ani de la revolutia din decembrie 1989.
Daca noul lider de partid, Victor Ponta ar dori ca trustul Antenelor sa accepte strategia reconstruirii unei prese traditionale de stanga, ca contrapondere la concernul de presa populista construit de PD-L in jurul B1 Tv, liderii social-democrati au propriile motive de nemultumire legate de functiile de conducere pe care au fost siliti sa le cedeze conservatorilor la nivelul celor doua camere legislative.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur luni seara intr-o emisiune la B1 TV, sistemul de vot adoptat de PDL pentru Conventia Nationala din vara, adica varianta candidaturilor pe motiuni.
Bogdan Tiberiu Iacob afirma pe Inpolitics ca a aflat care este adevarata miza a atacurilor lui Basescu la PD-L. Puteti citi ipotezele analistului Inpolitics, in continuare.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu are interesul ca PNL sa intre la guvernare doar pentru a nu mai face opozitie actualului Guvern, insa liberalii nu vor accepta acest plan.
Prezent joi seara la B1 TV, Videanu a definit destul de clar relatia partidului cu Traian Basescu: "Atunci cand te bate tatal suporti mai usor, decat atunci cand te bate vecinul".
Nici nu a devenit bine deputat din partea PD-L in Colegiul 19 al Capitalei ca deja este banuita de ganduri migrationiste de unii colegi de partid.
b1), nerespectarea acestui termen echivaleaza cu sustinerea implicita a formei initiatorului. Asadar, Guvernul a acceptat tacit propunerea legislativa intitulata Programul National de Autostrazi si initiata de catre parlamentarii PSD.
Ei isi pun intotdeauna avocati, experti peste experti, executori, iar noi trebuie sa platim", a spus Nicolae Fierascu, locatar in blocul b1.
"Daca noi puteam sa majoram salariile si pensiile, o faceam, insa am fi avut o inflatie de pana la 5% si am fi intrat in incapacitate de plata", a spus Videanu la B1 TV.
"Jur ca nu l-am lovit pe copil nici in plex, nici cu pumnul in fata!" , minciuna recunoscuta chiar de Traian Basescu la o saptamana dupa realegerea sa in studioului fanului sau no. 1, la B1 Tv: "Adevarul e ca eu stiam ca l-am impins pe acel copil."
Este insotit de un deficit grav de vitamina B1 si se intalneste la consumatorii cronici de alcool, care nu se alimenteaza corect. In plus, alcoolul incetineste absorbtia tiaminei (vitaminei B1) la nivel intestinal.
Au navalit controlorii pe B1 TV sau pe EVZ? Infiintarea unui alt post de televiziune este si ea un semn ca puterea vrea sa stea linistita in fotoliu.
Octavian STIREANU publica pe Amos News articolul "Stat national, unitar, independent si marinaresc!", pe care il puteti citi in continuare.
Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, pentru "Gandul", in replica la acuzele aduse de Traian Basescu la B1 TV, ca nu vrea sa se lase tarat "in mocirla pe care presedintele a creat-o si in care a trait" si ca seful statului "e un cancer pentru Romania", care trebuie extirpat.
Acest Victor Ponta pe care il vedeti tipand, or, nu mai pot sa-i tolerez obraznicia cand il stiu cate parale face", a spus Basescu, pe B1 TV.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la B1TV, ca in relatia sa cu premierul Emil Boc nu are cum sa fie suparat pe acesta, ci "pur si simplu nemultumit", deoarece reformele se fac "poticnit".
Nu este in uzantele diplomatice sa se anunte cu trei saptamani mai devreme, a spus seful statului, miercuri seara, la B1 TV.
Puteti citi in continuare partea a VII-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
google-analytics.com