Cautare

945 de rezultate pentru "antena" (3.58 secunde)
Parerea mea este ca in primul rand interesul i-a fost sugerat lui Mircea Dinescu, de patronul sau, Sorin Vantu care - crede el - ca, in competitia cu Antena 3, eu sunt un pion important", a spus Voiculescu.
Dinu Patriciu a declarat joi seara, la Antena 3, ca o alianta PNL-PSD ar asigura majoritatea cea mai stabila pentru moment, in ceea ce el a numit, dar nu a detaliat, "o logica consensuala".
Potrivit propunerii PRM, "timpii de antena se asigura in perioada campaniei electorale si in perioada de exercitare a mandatului", iar "accesul parlamentarilor si al alesilor locali la serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune, publice sau private, centrale sau locale, este garantat si gratuit si se realizeaza in cadrul emisiunilor cu caracter politic, talk-show, emisiuni informative sau alte categorii similare".
In timp ce acesta se afla la Bruxelles pentru discutii cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, postul de televiziune Antena 3 a anuntat ca, in editia din ziua urmatoare, cotidianul "Jurnalul National" publica un material potrivit caruia senatorul liberal ar fi fost informator al Securitatii.
Decebal Traian Remes, al carui nume este vehiculat ca favorit pentru postul de ministru al Agriculturii ramas vacant prin revocarea lui Gheorghe Flutur, a declarat marti, la Antena 3, ca nu i s-a propus si nici nu s-a autopropus pentru aceasta functie.
Oprescu nu accepta aranjamentele In schimb, senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu va accepta un congres PSD "aranjat".
Probabil ca trebuia sa dea o iesire onorabila domnului Felix-Antena din joc", a declarat Blaga. "Politica este arta compromisului" "Politica este arta compromisului, asa se spune.
Din cauza lipsei de timp, Curbeam si Williams nu au resit sa stranga suficient panourile vechii antene solare de pe ISS pentru a putea deschide complet noua antena.
Pana in prezent s-au cheltuit aproximativ 13,4 miliarde de lei pentru organizarea alegerilor europene, s-au infiintat 130 de sectii de votare in strainatate, s-a realizat impartirea echitabila a timpilor de antena pentru toate partidele parlamentare si mai sunt aproximativ 5 milioane de cetateni care trebuie sa-si ridice cartile de alegator.
Printre acestea se afla, spre exemplu, si timpii de antena ce vor fi alocati celor implicati in povestea referendumului pentru demiterea presedintelui.
El sustine ca ceea ce s-a intamplat constituie un caz fara precedent, in sensul ca s-a stabilit explicit ca la referendum este vorba despre demiterea lui Traian Basescu, dar acesta nu are drept de antena pe posturile publice.
Bogdan Pascu a criticat in termeni foarte duri Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, referindu-se in special la Mircea Dinescu, cel care "se ploconea in fata lui Voiculescu pentru o emisiune la Antena 1, cand a venit sa-si inscrie sora in PUR", pana a incepe sa-l denigreze pe liderul conservator, dupa ce "nu mai avea nici un interes sa-si vanda fituica falimentara Plai cu Boi".
Basescu, "badaran nesimtit" Referindu-se la incidentul dintre presedintele Basescu si jurnalista Andreea, liderul PIN a apreciat comportamentul presedintelui ca fiind al unui "badaran nesimtit", mai ales din cauza ca nu si-a cerut scuze public fata de jurnalista de la Antena 1.
In alta ordine de idei, premierul Tariceanu nu a putut scapa ocazia de a-l a€žatingea€ din nou pe Traian Basescu, declarand ca gestul acestuia, de a lua cu forta telefonul ziaristei de la Antena 1 este furt in toata regula.
Tot pana la aceasta data se va realiza solicitarea timpilor de antena. Campania electorala va incepe la 26 octombrie si se va incheia pe 24 noiembrie, ora 7.00, iar votul va avea loc la 25 noiembrie, intre orele 7.00 - 21.00.
Dupa ce, la 23 mai, CNCD i-a dat un avertisment public sefului statului, pentru ca acesta a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste de la Antena 1, presedintele a contestat in instanta decizia CNCD.
Este pentru a doua oara cand presedintele tensioneaza astfel relatia cu angajatele de la grupul de televiziuni Antena, dupa ce in mai folosise apelativul "pasarica" intr-un dialog cu o alta jurnalista a trustului si o calificase ulterior drept "tiganca imputita".
Fostul presedinte a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nici asumarea raspunderii guvernamentale pe proiectul de lege a uninominalului nu era necesara si ca rolul decisiv in adoptarea acesteia trebuie sa revina Parlamentului.
Fostul presedinte a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nici asumarea raspunderii guvernamentale pe proiectul de lege a uninominalului nu era necesara si ca rolul decisiv in adoptarea acesteia trebuie sa revina Parlamentului.
El s-a referit punctual la o emisiune difuzata de Antena 3 in care "candidatul PNL la Primaria Sectorului 1 a participat de patru-cinic ori, in timp ce el nu a fost invitat deloc", calificand acest lucru ca fiind anormal si reclamand nerespectarea echidistantei fata de toti candidatii la locale.
google-analytics.com