Cautare

6 de rezultate pentru "martis biatrice o bestie" (2.72 secunde)
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: ... Romania - asa cum o stim noi - a fost cucerita in intregime. Transilvania a ajuns o bogata provinicie germana, iar Moldova si Muntenia se afla sub dominatie turca.
Cuplat la o cutie manuala cu sase trepte, propulseaza masina la 240 km/h. Cum nu poate fi vorba doar de motor, cutie de viteze, volan si schimbator, ST vine echipata si cu jucariile de care avem nevoie într-o masina:
Bilantul faptelor lui din cele doua mandate il vor face timpul si istoria, dar soiul de om aflat in fruntea Romaniei atatia ani, expunandu-si caracterul oribil ca model de succes in fata cetatenilor si, mai ales, a celor tineri, e o crima pentru mine indubitabila.
O fac din nou astazi. ... Daca mai traiesc, o sa va reamintesc textul sub alt titlu si peste inca 10 ani, pentru ca oamenii si cainii pier, in vreme ce prefacatoria fata de noi insine dainuie si creste.
Dar nu-nteleg cum o sa se procedeze. O sa se dea o amenda pentru toate lunile de iarna in care omul isi inchide caldura sau o sa se dea cate o amenda pentru fiecare luna in parte?
O bestie precum Gheorghe Dinca nu ar fi putut savarsi atrocitatile acestea, daca fiecare dintre cei cu care Alexandra a vorbit, ar fi actionat cu profesionalism si, mai ales, cu suflet fata de situatia in care se afla adolescenta.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
Secretariatul General al Camerei va trebui ca, intr-o saptamana, sa se pronunte asupra cererii grupului UDMR.
"PRM considera ca pozitia dlor Adrian Nastase si Traian Basescu, care evita sistematic o infruntare electorala televizata alaturi de senatorul Corneliu Vadim Tudor, constituie o proba evidenta de lasitate", se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al PRM.
"In jurul PSD s-a format o clica de ticalosi care au beneficiat in acesti patru ani de toata dezvoltarea economica din Romania”, a afirmat Tariceanu.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Ralu Filip, presedintele CNA, a fost de parere ca o astfel de emisiune ar avea parte de cea mai mare promovare cu putinta, in acest fel asigurandu-se alegatorilor informatia de care au nevoie in campanie.
"Telul Initiativei Pro Regio este sa sprijine dezvoltarea Tinutului Secuiesc, sa imbunatateasca conditiile de trai, sa intareasca credinta in viitor, fiindca suntem din ce in ce mai multi cei care dorim nu numai pastrarea identitatii nationale, ci si o imbogatire spirituala si economica", a precizat Antal Arpad Andras.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Din acest motiv, PSD si PUR au depus la sediul Biroului Electoral Judetean (BEJ) o contestatie prin care solicitau modificarea hotararii luate de Primaria Bistrita, contestatie care a fost solutionata pozitiv de catre BEJ.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Zeci si sute de oameni din Stauceni, Bucecea, Hudesti, Flaminzi si dintr-o multime de alte localitati au fost adusi in municipiu.
google-analytics.com