Cautare

295 de rezultate pentru "britanicii revolutioneaza publicitatea" (4.07 secunde)
Firmele prinse ca practica publicitatea incorecta si nu-si retrag spotul sau anuntul pot fi amendate cu pana la 60.000 de lei.
Noua lege interzice cu desvarsire publicitatea directa sau mascata la medicamentele cu prescriptie, iar cea a furnizorilor de medicamente este restrictionata semnificativ. ... Publicitatea pentru medicamente este la o granita foarte fragila intre reclama propriu-zisa, centrata pe ideea de promovare a unui medicament, si informatia corecta, transmisa pacientului.
vor fi comparabile cu veniturile din publicitatea TV in prime time ale celor mai mari retele de televiziune americane, ABC, CBS si NBC. ... Dar de acum inainte publicitatea online se pare ca a preluat locul fruntas in ceea ce priveste publicitatea la nivel mondial.
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Legea privitoare la publicitatea la medicamente blocata, deoarece provoca un mare deranj principalilor actori de pe piata pharma (Autoare:
Adrian Moraru, director adjunct in cadrul Institutului de Politici Publice, a afirmat, luni, intr-o conferinta de presa, ca unii dintre candidatii la primariile de sector din Bucuresti au depasit cu mult plafoanele de venituri si cheltuieli numai cu publicitatea.
Si Media Fact Book 2009, studiu dat publicitatii de Initiative in octombrie, face referire la o scadere a investitiilor in publicitatea online, de 15-20% in 2009, dupa cresterea spectaculoasa din 2008.
In urma demersului Asociatiei pentru Tehnologie si Internet (APTI) pe langa autoritatile romane pentru modificarea taxei pentru publicitatea pe Internet, Parlamentul a votat in data de 24 mai 2005 modificarile cerute de aceasta asociatie la Codul Fiscal.
Google, bogatul care devine si mai bogat In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
Publicitatea la medicamente sustine automedicatia Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania a luat act cu interes de initiativa parlamentara privind legea pentru modificarea art. ... 148/2000 privind publicitatea, precum si a Legii audiovizualului nr.
Britanicii au o reducere de contributie la bugetul Uniunii, obtinuta de Margaret Thatcher, pe temeiuri acum uitate. Britanicii reproseaza francezilor ca trag prea mult din buget pentru a produce unt (excedentar in UE), carne (excedentara) si vegetale (la fel). Francezii spun ca britanicii nu inteleg idealul social european.
Britanicii au o reducere de contributie la bugetul Uniunii, obtinuta de Margaret Thatcher, pe temeiuri acum uitate. Britanicii reproseaza francezilor ca trag prea mult din buget pentru a produce unt (excedentar in UE), carne (excedentara) si vegetale (la fel). Francezii spun ca britanicii nu inteleg idealul social european.
“Proiectul pentru crearea unui sistem transparent si controlabil pentru publicitatea de stat va fi transpus in practica prin colaborare cu societatea civila, prin crearea unui grup de lucru format dintr-un reprezentant al Guvernului si reprezentantii societatii civile si ai organizatiilor de media“, a precizat premierul Tariceanu.
Legea 148/2000 privind publicitatea interzice publicitatea explicita pentru produsele din tutun si difuzata: ... 457/2004 privind publicitatea si sponsorizarea pentru produsele din tutun (transpunere a Directivei nr.
Publicitatea facuta prin canale media inedite precum LCD-uri instalate în autobuze este o afacere care în Occident functioneaza de mult timp.
"Marketingul vinde, publicitatea... depinde!" "Marketingul vinde, publicitatea... ... Publicitatea proasta nu are însa efecte negative - produsul se va vinde în functie de pret. ... Publicitatea on line atrage clienti noi Pe lânga campaniile de publicitate clasica, întreprinzatorii se pot orienta si catre mijloacele moderne de comunicare în masa (internetul).
Un comunicat de presa de la www.iab.net arata ca incasarile din publicitatea online sunt in crestere puternica fata de anul trecut, inregistrandu-se un record in primul trimestru al 2005, in acest trimestru fiind cele mai mari volume de publicitate din ultimele 9 trimestre consecutive.
Intre publicitatea prezenta pe un site si publicitatea din newslettere exista o diferenta de perceptie: in primul caz, utilizatorul intra pe site si accepta publicitatea de acolo deoarece acceseaza site-ul respectiv in cautarea unei informatii. ... In cazul newsletterleor, publicitatea este inserata si expediata catre utilizator.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
Cum se explica profitul urias al Google In primul trimestru al acestui an publicitatea pe Internet in SUA a generat venituri record de 7,3 miliarde de dolari, in crestere cu 23% fata de 5,9 miliarde de dolari in perioada similara a anului trecut.
google-analytics.com