Cautare

295 de rezultate pentru "britanicii revolutioneaza publicitatea" (4.10 secunde)
Avatar in arta" revolutioneaza piata de arta din Europa de Est, atragand colectionarii internationali catre "merele de aur" ale artei est-europene.
Blanda si totusi puternica, metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica, combina produse care functioneaza la suprafata pielii cu tehnologie care merge pana in straturile profunde, pentru a transforma si obtine o textura frumoasa, pentru reducerea dimensiunii porilor si crearea unui ten mai radiant, mai catifelat.
Si azi mai sunt oameni care inca cred ca el revolutioneaza... ce? In zece ani de zile, dati-mi un exemplu, ce a revolutionat?
Fordul de la Craiova revolutioneaza industria auto Noul Ford B-Max, masina care va fi fabricata la uzina de la Craiova este in proportie de 99% la fel cu conceptul aratat la ultima editie a Salonului Auto de la Geneva, spun francezii de la caradisiac.com.
Opera lui Cezanne, sinteza ideala a reprezentarii naturaliste, marcheaza cu pregnanta evolutia artei moderne, al carei limbaj o revolutioneaza in directia unor experiente neasteptate.
iLikeIT. Demonstratie cu solutia care inlocuieste toate parolele pe care nu le tineti minte: identificarea biometrica Mii de conturi de email, Facebook sau chiar de banci sunt sparte in fiecare zi.
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Unde ne va duce revolutia senzoriala? Daca tot mai multe obiecte vor ajunge sa fie dotate cu senzori si conectate la Internet, care va fi punctul terminus al acestei tendinte?
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Spunem adio intimitatii?
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Senzorii in locuinte "Revolutia senzorilor" incepe sa-si faca simtita prezenta si in locuinte.
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) Senzorii in industrie Senzorii isi fac aparitia in tot mai multe industrii, contribuind la eficientizarea consumului de resurse si la reducerea costurilor.
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar (Continuare) O lume tot mai conectata Numarul tot mai mare de senzori implica si obtinerea unei cantitati mult mai mari de date.
descopera.ro : Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar In ultimii 20 de ani, societatile moderne si economiile acestora au suferit o transformare fara precedent gratie revolutiei informationale.
Blanda si totusi puternica, Metoda Sonic Clarisonic revolutioneaza industria cosmetica, combina produse care functioneaza la suprafata pielii cu tehnologie care merge pana in straturile profunde, pentru a transforma si obtine o textura frumoasa, pentru reducerea dimensiunii porilor si crearea unui ten mai radiant, mai catifelat.
Jurnalul National: Sange de la un vierme marin. Compatibil cu toate grupele sanguine, folosit la interventiile chirurgicale cu pierderi mari de sange (Autoare:
Denumit si Fitness-ul Viitorului, Cardio Mix revolutioneaza miscarea, educa nutritional, are impact direct asupra corpului si a mintii iar ''metodele'' personalizate adapteaza totul in functie de plusurile si minusurile fiecarei persoane, tinand cont de ritmul biologic si de celelalte aspect legate de stilul de viata.
Denumit si Fitness-ul Viitorului, Cardio Mix revolutioneaza miscarea, educa nutritional, are impact direct asupra corpului si a mintii iar ''metodele'' personalizate adapteaza totul in functie de plusurile si minusurile fiecarei persoane, tinand cont de ritmul biologic si de celelalte aspect legate de stilul de viata.
Reporter24.ro informeaza: Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. Mai ieftina decat o casa normala.
Cura Biotica " un produs care revolutioneaza retetarele din domeniul reglarii metabolismului si reechilibrarii corporale! Cura Biotica nu este un miracol, dar ar putea functiona ca un miracol daca avem un echilibru alimentar si desfasuram si activitati fizice necesare pentru scaderea in greutate.
La poalele muntilor Apenini, in localitatea Matese din Caserta (CE), Karma revolutioneaza bere artizanala concepand numeroase varietati de bere care mai de care mai interesante, ce surprind prin gust, ingrediente si prezentare.
Belle Vie revolutioneaza piata de retail farmaceutic din Romania folosind o noua metoda de expunere mult mai dinamica si interactiva pentru clienti, introducand conceptul de self-service cu ajutorul Self Service Kiosk, dedicat celor care doresc o interactiune rapida si eficienta intr-un mediu placut si util.
google-analytics.com