Cautare

295 de rezultate pentru "britanicii revolutioneaza publicitatea" (3.09 secunde)
Schimbarile In ultimii ani, schimbarile in publicitatea cazinourilor au fost nu doar tehnologice, ci si strategice. Cu aparitia si evolutia retelelor sociale, publicitatea cazinourilor a inceput sa se orienteze spre o interactiune mai personalizata si directa cu publicul.
Sezonul toamna-iarna revolutioneaza moda cu noile tendinte. In debutul celei de a XXXIX-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX 2007 au fost prezentate culorile specifice unui outfit lejer, dar in acelasi timp la moda.
O studenta din California, Jayne Vidheecharoen, de la Art Center College of Design, a realizat un prototip TV care revolutioneaza tehnologia, informeaza Daily Mail, citat de Mediafax.
Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate. ... Transpunerea indicatorilor treditionali din publicitatea offline in publicitatea online isi are rostul doar cu un preambul:
Deputatul PSD Daciana Sarbu a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor un proiect legislativ vizand stoparea discriminarii femeii in clipurile publicitare, considerand ca publicitatea din Romania promoveaza discriminarea femeii "aratand mereu o femeie preocupata doar de baie, bucatarie si podea".
Romanul este acum mult mai deschis la chestiuni cum ar fi publicitatea on-line, care este publicitatea viitorului“, ne-a declarat Val Voicu, marketing manager in cadrul unei mari companii de publicitate on-line.
La randul lor, organizatiile de media, prezente la reuniune, vor ca noua lege sa cuprinda obligativitatea marcarii cu semnul “P“ a tuturor materialelor publicitare si ca publicitatea de la stat sa se dea in functie de audienta si de numarul de cititori.
Cheltuielile pentru publicitatea pe Internet s-au dublat in acest an fata de 2004, potrivit HotNews. ... Potrivit HotNews, publicitatea pe Internet poate „servi“ mesaje utilizatorilor tinand cont de comportamentul lor de navigare.
Pe locul 2 s-a situat publicitatea TV, spoturile video influentand 28% dintre aceia care sunt si utilizatori de Internet, dar, in acelasi timp, urmaresc emisiuni de televiziune. ... Mai trebuie spus ca publicitatea online va depasi in acest an 5 milioane de euro in Romania.
Locatarii nu stiu cat se incaseaza de fapt din publicitatea afisata pe blocul in care locuiesc, singurii care stiu aceste date fiind administratorul de bloc si firma care isi face reclama.
Operatorii economici care utilizeaza practici incorecte in relatia cu consumatorii, cum ar fi publicitatea-capcana si falsele oferte, vor fi sanctionati mai dur, potrivit unei legi care a intrat in vigoate la inceputul anului si care va fi aplicata de ANPC din februarie.
Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte a intrat in vigoare din luna ianuarie a anului in curs, aceasta conferind Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor competenta de a sanctiona publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana. ... publicitatea-capcana:
Potrviit raportului CNA, cel mai des incalcate prevederi din legislatia audiovizuala au vizat protectia copiilor, protectia demnitatii umane si a dreptului la propria imagine, asigurarea informarii corecte si a pluralismului, acordarea dreptului la replica, sponsorizarea, publicitatea si teleshoppingul, publicitatea politica, discriminarea.
Si mai interesant este insa cine a "mijlocit" publicitatea. ... Deci, publicitatea a fost vanduta la Realitatea TV de unul dintre principalii "locotenenti" ai lui Sebastian Ghita, deputatul PSD care este si patronul Romaniei TV.
Publicitatea on line este in expansiune Cei care vor sa investeasca intr-un site trebuie sa stie ca o afacere on line necesita tot atata planificare, pregatire si promovare cat o afacere clasica.
In anul 1834, britanicii au desfiintat sclavia si Mauritius a atras forta de munca din alte regiuni, in special din China si India.
Prestigioasa Associates Press mentioneaza ca Uniunea Europeana urmareste cu "nervozitate" evenimentele din tara noastra, in timp ce britanicii de la The Guardian sunt de parere ca "Romania a fost aruncata in incertitudine politica, dupa ce Parlamentul a votat suspendarea presedintelui, ca un prim pas spre demiterea sa".
Si rusii si britanicii sunt nebuni la diversiuni. ... Dar, nu inteleg de ce britanicii nu au folosit procedurile si termenele prevazute in Conventia de eliminare a armelor chimice.
Principalul motiv al acestei atractii este faptul ca pietele imobiliare din cele doua state balcanice sunt deosebit de profitabile, insa demne de mentionat sunt si casele de vacanta (in ciuda sezonului estival destul de restrans pe litoralul romanesc si bulgaresc), precum si a necesitatii de locuinte pentru britanicii care vor reprezenta firmele englezesti ce isi vor deschide birourile la Sofia si Bucuresti in perioada post-aderare.
Britanicii sustin cateva proiecte, atat pe segmentul accesarii de fonduri, cat si pe cel al sustinerii tinerilor studenti. ... Referitor la tineri, britanicii doresc sa lucreze cu o noua generatie tanara de romani.
google-analytics.com