Cautare

295 de rezultate pentru "britanicii revolutioneaza publicitatea" (3.37 secunde)
Printre principalele aspecte incriminate de lege se afla publicitatea inselatoare, publicitatea agresiva, falsele oferte "gratuite", inducerea in eroare a consumatorilor prin omisiune sau prin reclamele-capcana.
"În plus, iubesc foarte mult copiii", a spus Adrian Ciu."Secretul este reprezentat de recomandari"Publicitatea nu este singurul element care a contribuit la un asa portofoliu într-un timp atât de scurt. ... Un client multumit face mai mult decât publicitatea.
*Publicitatea inselatoare, cheia succesului hipermarketurilor Modul in care supermarketurile gasesc de cuviinta sa depoziteze marfurile lasa de dorit. ... Publicitatea inselatoare pare sa fie cheia succesului hipermarketurilor.
Peste 50 de reprezentanti ai mass-media, ai agentiilor de media, ai clientilor de publicitate, ai organizatiilor neguvernamentale si autoritatilor publice au participat ieri la masa rotunda „Publicitatea in perioada de criza“, organizata de Clubul Roman de Presa.Au fost abordate problemele relatiilor din industria de publicitate, scaderea bugetelor, influenta termenelor de plata sau a cursului de schimb, nevoia de flexibilitate si eficienta, problemele de masurabilitate in presa tiparita sau audiovizual.
Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun.
Acest newsletter este destinat celor implicati in publicitatea online, fie ei planneri, buyeri, account manageri, strategi din cadrul agentiilor de publicitate sau oameni de marketing din companiile ce utilizeaza deja sau se gandesc sa apeleze pe viitor la publicitatea online.
Aceasta crestere va avea efect asupra ponderii bugetelor acestor noi advertiseri in publicitatea online, binecunoscut fiind faptul ca succesul magazinelor online din intreaga lume se bazeaza pe publicitatea online, datorita afinitatii acestui canal media pentru targetul magazinelor online.
consumatorii accepta mai usor publicitatea la un produs in momentul in care sunt in curs de informare si/sau in cautare de informatii pentru achizitionarea respectivului produs.
Cu o rata de crestere ceva mai putin spectaculoasa decat in ultimii doi ani, publicitatea online va creste cu "doar 7,6 %" fata de anul trecut, se arata intr-o prognoza a TNS Media Intelligence, citata de Adage.
cea mai mare crestere a unui canal media din intreaga Europa este publicitatea online din Romania.
Dar piata a evoluat firesc, si iata ca anul 2005 este un an in care publicitatea online pentru marile conturi reprezinta majoritatea investitiilor in publicitatea online.
Google se implica si in publicitatea traditionala. Incepand de saptamana trecuta, clientii Google pot achizitiona spatii in presa tiparita traditionala prin intermediul programelor de publicitate Google disponibile pe site.
Cheltuielile pe publicitatea online au crescut in SUA cu 23% in primele sase luni ale anului, la 14,9 miliarde de dolari.
De exemplu, in 2013 s-a creat ceva valva atunci cand Facebook a propus modificarea conditiilor sale pentru a dobandi dreptul de a folosi continutul utilizatorilor in legatura cu publicitatea facuta de terti pe reteaua de socializare, insa limbajul foarte invaziv a fost modificat.
- In ciuda eforturilor de a-si diversifica afacerile, Alphabet - care are peste 80.000 de angajati la nivel mondial - inca isi obtine mare parte din venituri din publicitatea online. Potrivit companiei eMarketer, Google si Facebook vor atrage anul acesta 57,7% din veniturile din publicitatea online in SUA.
Neuromarketingul si publicitatea agresiva au o contributie determinanta in alterarea comportamentelor normale de alegere si consum al alimentelor. In acest mod publicitatea si chimia din farfurie pacalesc creierul, insarcinat cu integrarea tuturor informatiilor provenind de la sistemul digestiv.
In sfirsit organizatiile jurnalistilor au reusit sa impuna guvernului un proiect vizavi de publicitatea de stat. ... In viitor publicitatea se va acorda in conditii de totala transparenta, ofertantul va trebui sa explice clar ce doreste, care sint conditiile si ce are de oferit.
Scriam acum citva timp ca se lucreaza la o lege pentru publicitatea de stat, pentru a se evita impartirea preferentiala a banilor. ... De aceea se organizeaza licitatii pentru publicitatea cu banul statului, prin care se urmareste eficienta si nu simpatiile.
Nu de alta, dar succes am putea avea doar combinand publicitatea pozitiva facuta turismului nostru cu publicitatea negativa pe care am inceput sa o facem turismului fratilor europeni de la sud.
- Publicitatea, in general si publicitatea online in special sunt imperios necesare intr-o activitate comerciala. Dar este bine spus ca cea mai buna recomandare ramane cea din gura in gura.
google-analytics.com