Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (2.70 secunde)
Apropo, nimic despre marea operatiune vama cu care s-au laudat cand s-a lansat, pana s-au prins ca-i prinde din urma.
Seful statului a vorbit despre scandalul din vama Constanta si demiterea secretarului general al MAI, necesitatea disponibilizarilor din MAI, despre privatizarea managementului regiilor autonome si sistemul fiscal din Romania, despre care spune ca, desi este complicat, nivelul sau nu este ridicat, comparativ cu alte state.
Ok, dar asta o putea rezolva si o descindere a mascatilor in Vama. Mai degraba, cred ca e vorba despre o modificare legislativa care a trecut, neobservata, prin Camera Deputatilor.
romanul nu poate sa nu fure si de aceea un german va fi mult mai adecvat pentru a lucra la vama sau la fisc.
In aceeasi perioada, incep sa cada capete mari, pe la Petrom, pe la Vama, prin Politie si tavalugul e abia la inceput.
In perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timis, ajungand, de la revizor vamal, director al Directiei Regional Vamele Timis.
Aceasta acciza se aplica la pretul de productie pentru bijuteriile produse in tara sau la valoarea in vama (deoarece bijuteriile din aur nu sunt supuse taxelor vamale) in cazul celor importate.
Documentele prezentate in prima lectura in sedinta de simbata, 26 martie, a Executivului au fost modificate pe baza observatiilor primite de Ministerul Justitiei, introducindu-se referinte sau masuri din planurile sectoriale elaborate de alte institutii, cum ar fi cele privind combaterea coruptiei in vama, la frontiera sau in cadrul politiei.
Cei mai multi vor prefera, bineinteles, Vama si 2 Mai. Pentru cei cu dare de mana, hotelurile de 4 stele reprezinta o alegere tentanta.
Partenerul extern va suporta plata garantiei importului de petrol in vama, iar din banii primiti din procesarea titeiului importat urmeaza ca Rafo sa-si plateasca datoriile curente la electricitate si gaze naturale, precum si salariile muncitorilor.
Un tarif mediu (18.000 de lei pe metrul patrat) au platit agentii economici care au contractat plaje in zone cum sunt Vama Veche, Mamaia Nord, Jupiter, Cap Aurora.
Pe urmatoarele pozitii se situeaza Vama cu 47 de miliarde de lei si BCR cu 44 de miliarde de lei.
Ramine de vazut cum se vor obtine certificatele de atestare fiscala, scutirile in vama sau alte documente de care au nevoie acestia.
La randul ei, Georgeta Mitroi, sef in cadrul Serviciului pentru combaterea contrafacerilor, a spus ca in acest an au fost confiscate la vama aproximativ un milion de obiecte susceptibile a fi contrafacute.
Vama va putea confisca lemnul care nu are acte Documentul promovat de Guvern prevede sanctiuni si pentru persoanele care cumpara, in vederea comercializarii, materialele lemnoase fara avize de insotire sau cu date eronate si care vor fi amendate cu sume cuprinse intre 1.000 si 3.000 lei si, bineinteles, confiscarea bunurilor.
In ceea ce priveste alcoolul, oricum imi cumpar din vama", a spus Dan M., un craiovean care fumeaza de cinci ani.
Inainte de a ajunge aici insa, importatorii de autoturisme trebuie sa treaca prin Vama si apoi pe la Registrul Auto Roman (RAR), care stabileste parametrii tehnici (inclusiv gradul de poluare), dupa cum a precizat directorul acestei institutii, Marcel Marcea.
Seful Directiei Nationale a Apelor a declarat ca pentru a-si face o imagine pertinenta referitoare la litoralul romanesc a vizitat, vineri, statiunea Mamaia, urmand sa ia la rand toate statiunile, "de la Navodari, la Vama Veche".
Asta pentru ca "un binevoitor" de la vama, care are legaturi cu cei care se ocupa de cumparare-vanzare tigari, a preferat sa te treaca pe tine, persoana cinstita de altfel, in locul celuilalt sau al celorlalti care intr-adevar au meseria de "bisnitari".
In acelasi timp, de la Costinesti catre Vama Veche, plajele au avut peste 20.000 de clienti, in marea majoritate persoane sosite cu familiile, in cautare de bronz pe plaje linistite, sau tineri (cazul Costinestiului) veniti la mare cu bani mai putini, dar cu dor de distractie la maximum.
google-analytics.com