Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (6.59 secunde)
Roxana Iordache scrie pe blog: ... Puteti citi in continuare articolul Roxanei Iordache. '"Vreti opozitie unita? Mandatati aceste doamne! Si chiar dati-le guvernarea!
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare.
Pe de alta parte, situatia conflictuala din organizatie a dus la demisia mai multor primari PSD si, potrivit surselor citate, i-ar putea determina si pe ceilalti doi deputati social-democrati alesi in circumscriptiile din judet, Florin Iordache si Doru Claudian Frunzulica, sa paraseasca partidul condus de Victor Ponta.
Roxana Iordache publica pe blog o Erata, prilej pentru a marturisi de ce il iubeste pe Crin Antonescu.
Blogul Roxanei Iordache: CIRC. FACHIRUL REVOCAT, PD-L VICTIMIZAT. SI INVERS Halul de degringolada in care e, de fapt, puterea actuala se poate constata din mascarada maxima instrumentata de propaganda portocalie.
O alta prezenta notabila a fost a lui Sorin Iordache, fost viceprimar al Craiovei, care si-a dat demisia din consiliul local dupa ce a fost exclus din PSD.
Edilul Craiovei a avut cuvinte de lauda si despre fostul consilier local Sorin Iordache, in prezent director comercial la aceeasi Regie de Termoficare:
La randul sau, deputatul PSD Florin Iordache a afirmat, miercuri, ca Opozitia poarta discutii cu parlamentari ai PDL care intentioneaza sa voteze motiunea de cenzura ce va fi depusa de USL.
Blogul Roxanei Iordache: MOTIUNEA, MINUTE AFTER. UDMR: ALEGERI ANTICIPATE. BASESCU N-ARE SANGE SA-L DESEMNEZE PE PONTA, DAR N-ARE INCOTRO. STIE CA ORICUM PICA, DECI SE VA BATE PANA LA SINUCIDEREA FINALA, DUPA CE A UCIS PD-L Ponta:
Blogul Roxanei Iordache : PONTA ARE DE ALES INTRE COABITARE SI PNL Premierul desemnat a declarat, la Bistrita, ca e pregatit de "o relatie institutionala" cu Basescu.
Blogul Roxanei Iordache: DEMONII INTRATI IN PORCI, CARE S-AU ARUNCAT IN MARE. SAU RETRO BASESCU LA REFERENDUM Este duminica a V-a dupa Rusalii.
Blogul Roxanei Iordache : RUS, DEMISIA! DU-TE LA CLUJ, BASISTULE! CRIN PREIA FRAIELE LA GUVERN IN AJUTOR UPDATE. E atipic, dar incep cu actualizarea.
Blogul Roxanei Iordache : BASESCULE, DU-TE LA BALAMUC! TENTATIVE DISPERATE DE A-L SALVA PE RUS Basescu a iesit la o declaratie de presa mai penibila decat oricand, scopul fiind salvarea lui Rus ca ministru, prin atacarea lui pentru prosti.
BLOGUL ROXANEI IORDACHE: RUS, AM O INTREBARE. DAR MAI INTAI JUBILEZ: MONA LA JUSTITIE! Scuzati-ma pentru limba romana, voi, acolo la Cluj s-ar putea sa aveti nevoie de grebla - unii, evident, ca n-as vrea sa lezez zecile de mii de oameni normali pe care-i compromiteti.
Contre la primarie Viceprimarul Sorin Iordache, cel care are in subordine Regia Autonoma de Termoficare, sustine ca Regia de Apa este cea care incearca sa scape de responsabilitatea colectarii facturilor de la asociatiile de proprietari.
Postul de comisar-sef a ramas vacant dupa ce Dumitru Iordache a solicitat trecerea pe functia de comisar-sef adjunct, unde postul era vacant. Dupa cum a marturisit, Iordache vrea sa stea mai linistit si sa lase locul altora mai tineri, pentru ca mai are doar trei ani pana la pensie.
Vicepresedintele Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, Gratiela Iordache, a anuntat ieri ca va propune amendarea Codului Fiscal prin introducerea unei prevederi referitoare la deducerea sumelor aferente primelor platite pentru asigurarile de viata. ... Pentru asigurarile de viata voi propune un nivel similar", a afirmat Iordache.
Cel putin asa sustin Gratiela Iordache, vicepresedintele Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor, si Eugen Dijmarescu, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei. ... Gratiela Iordache sustine in acest sens ca "sectorul serviciilor sa detina o pondere mai mare in calculul inflatiei".
Vrem sa discutam cu ei si sa ii determinam sa isi achite macar avansurile", a declarat Gheorghe Iordache, directorul ANIF.
Presedintele sindicatului “Balanta”, Iordache Pintilie, ne-a comunicat ca, datorita faptului ca la finele acestui an expira valabilitatea contractului colectiv pe anul in curs, si pentru ca in momentul de fata nu exista posibilitatea incheierii si inregistrarii unuia nou pina la finele lui 2006, a transmis administratiei societatii mai multe propuneri.
google-analytics.com