Cautare

434 de rezultate pentru "iordache" (4.03 secunde)
Singura solutie ca facturile sa nu creasca exorbitant este sa eficientizam intreg sistemul", a declarat viceprimarul Sorin Iordache. In program mai sunt incluse si transformarea a noua centrale termice in puncte termice, dar si montarea de gigacalorimetre la toate scarile de bloc.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Potrivit fisei postului, acestia sunt in directa subordonare a primarului, il consulta, ii aduc la cunostinta problemele si stabilesc modalitati de solutionare a acestora. Celor doi viceprimari, Gheorghe Nedelescu si Sorin Iordache, nu le-a fost trecut, in organigrama, nici un consilier personal.
La randul sau, vicepresedintele Comisiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca social-democratii au repurtat doua victorii legate de scurtarea duratei de inregistrare la 120 de zile si de eliminarea inregistrarilor din spatiul privat, pentru "a se elimina abuzurile".
Luminita Iordache) UPdate: Circulatia bacului a fost reluata Pana la ora 10:25 , din cauza conditiilor meteorologice, circulatia bacului pe ruta Calarasi -Ostrova fost oprita.
Primii lideri ai Revolutiei timisorene, Lorin Fortuna, Ioan Chis, Claudiu Iordache, Nicolae Badilescu, isi exprima la microfon opiniile. Este declarata greva generala.
Vicepresedintele Comisiei juridice din Camera, Florin Iordache (PSD), a declarat ca a€žeste inadmisibila pozitia UDMRa€œ, care a€ža renuntat la intelegerea facuta initial cu celelalte partide, prin care se stabilea faptul ca invatamA¢ntul la Geografia si Istoria RomA¢niei sa se faca in limba romA¢na in zonele in care romA¢nii sunt minoritaria€œ.
Unii au venit, altii nu Mircea Geoana a primit felicitari, la sediul partidului, din partea senatorului ßerban Mihailescu, a deputatilor PSD Valer Dorneanu, Eugen Nicolicea, Rovana Plumb, Adrian Severin si Florin Iordache.
Totodata, Traian Basescu a semnat si rechemarea lui Ioan Maxim, ambasador in Confederatia Elvetiana, Petre Catrinciuc, ambasador in Bosnia si Hertegovina si Niculae Iordache, ambasador al Romaniei in Republica Armenia.
Intr-o situatie delicata a fost pus si viceprimarul Sorin Iordache, care dorind sa ii ia apararea "subalternului" sau a fost acuzat de unii consilieri ca este rupt de realitate si habar n-are ce se intampla in jurul sau.
Invitatia adresata promotorilor platformei liberale este semnata, in numele grupului de la Bacau, de Ioan Chiriac - vicepresedinte al PNL Bacau, Adrian Iordache si Mihai Slic - membrii ai Biroului Permanent al PNL Bacau, Nicolae Enache - membru al Biroului Municipal al PNL Onesti si Vasile Ciobanu - om de afaceri, membru PNL.
Parlamentarii au mai aprobat, la propunerea PC, schimbarea Gabrielei Iordache cu Ioan ßundrea din componenta Delegatiei Parlamentului Romaniei la APCE si inlocuirea lui Andrian Mihei cu Renica Diaconescu in componenta Delegatiei Parlamentului Romaniei la Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice a Marii Negre.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
Victor Ponta, Florin Iordache (deputati) si Cristian Dumitrescu (purtatorul de cuvant al grupului PSD din Camera Deputatilor) isi vor disputa functia de vicepresedinte pe domeniul Statul de drept, justitie si drepturile cetateanului.
Camera Deputatilor a dat ieri castig de cauza unei initiative legislative apartinand deputatilor PSD Tudor Mohora, Valer Dorneanu si Florin Iordache.
Asa se face ca, odata cu Ionel Manafu, vor parasi posturile pe care le ocupa in prezent, din cate se aude, si Oscar Benes (seful Casei Judetene de Pensii), Daniela Dragomir (sefa Directiei de Munca) si Gabriel Iordache (seful Autoritatii Rutiere Romane- Constanta), dar nu sunt excluse si surprize de ultim moment.
La eveniment au fost prezenti vicepresedintele PD Anca Boagiu, dar si deputati care vor lucra in biroul din Viale Monza, precum Gratiela Iordache.
"Este posibil ca ordonanta sa fie modificata in Parlament pentru a nu da puteri discretionare DIICOT si ea trebuie suspendata pentru a nu-si produce efectele pana cand este dezbatuta de Camera Deputatilor si de Senat", a spus Florin Iordache (PSD).
Liderul PC, Dan Voiculescu (Felix), va prezida Comisia de ancheta a parlamentului pentru investigarea faptelor sefului statului, iar Norica Nicolai (PNL), Florin Iordache (PSD), Mate Andras (UDMR) si Valentin Dinescu (PRM) vor fi vicepresedintii comisiei.
Din comisie fac parte Crin Antonescu, Norica Nicolai si George Scutaru, din partea PNL, Serban Nicolae, Florin Iordache, Eugen Taracila, Mihai Tudose si Doru Ioan Taracila, de la PSD, Mate Andras- UDMR, Valentin Dinescu din PRM si Ibram Iusein de la minoritati.
google-analytics.com