Blogul Roxanei Iordache : RUS, DEMISIA! DU-TE LA CLUJ, BASISTULE! CRIN PREIA FRAIELE LA GUVERN IN AJUTOR
UPDATE. E atipic, dar incep cu actualizarea. Presedintele interimar, Crin Antonescu, a venit la Guvern. Era cazul. Prin urmare.
Domnule prim-ministru, draga Victor,
Trimite-l acasa pe RUS!
Te ajut, fiindca nu se simte sa plece.
Cu Rus nu se poate avea incredere nici sa treci strada.
Si cand colo, superb indemn ai facut, n-am ce zice, anume, nu putea fi ceva mai superb decat sa ceri sa colaboreze Rus cu Blaga pentru liste. Absolut de succesuri.
Trimite-l la Cluj! Il poate suplini interimar 45 de zile Victor Paul Dobre.
Totul tine de organizare cinstita. Energica si determinata.
Ca sa poti respira si tu liber, sa te poti ocupa in liniste de guvernare si cu o figura de salvator de Basescu.
P.S. E una de la B1 de-o prostie rara! L-a tinut pe Ponta 10 minute cu una si aceeasi intrebare la care omul i-a raspuns in toate felurile, dar ea nu pricepea! Radeau toti ceilalti reporterii de ea si pana la urma presa a rezolvat situatia, cand i-a zis premierului: "Lasati-o, ca nu intelege!".
Era vorba de scoaterea celor cu domiciliul peste hotare din listele electorale permanente. Si nu pricepea ca nu trebuie sa-i treci nicaieri, ci ca pur si simplu, chiar doar 500 de mii de-ar fi, rezolva problema cvorumului. Fiindca indiferent cati au votat sau nu, ei se scot din listele permanente unde nu au ce cauta. Dar ea, saraca, nu 15 minute acelasi lucru, nici la infinit daca i-ai explica, nu pricepe. Ca nici nu vrea. E setata asa. Ca toti basistii fanatici.