Blogul Roxanei Iordache: DEMONII INTRATI IN PORCI, CARE S-AU ARUNCAT IN MARE. SAU RETRO BASESCU LA REFERENDUM

Este duminica a V-a dupa Rusalii. Pericopa din Evanghelia dupa Matei.
Erau doi demonizati ingrozitor, iar cand au ajuns langa Iisus, diavolii care ii stapaneau s-au lamentat ca de ce ii chinuie si dupa ce Domnul le-a poruncit sa iasa din oameni, ei i-au cerut voie sa intre intr-o turma de porci, dupa care turma s-a aruncat in mare.
Oamenii, insa, in loc sa se bucure de salvarea semenilor, s-au suparat pentru paguba cu turma. Si l-au alungat pe Hristos.
Iadul este constiinta separatiei de Dumnezeu. Dumnezeu este iubire. Iubirea este armonie. Ura este dezbinare. Orice regim de ocupatie se bazeaza pe ura. Orice regim conflictual e posedat de interese malefice, strict materiale.
Nici un om nu-i perfect, fiecare e alcatuit din bine si rau, din iad si rai, sufletul omenesc e o taina aproape la fel de nepatrunsa ca si dumnezeirea. Importanta e insa proportia binelui si a raului din fiecare om, respectiv, din guvernare. Si la fel de importanta e raportarea: la bine sau la rau. De-asta se spune ca a gresi e omeneste, dar a persevera e diabolic.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand vine vorba de (regimul) Basescu am senzatia ca trebuie sa spun: retro! De fapt, o si spun. Ceea ce va recomand, nu doar la referendum. Ci si pana atunci. Be bune, Basea e posedat de Satana (impreuna cu fanaticii lui). Si am vorbit serios cand am spus ca baietii nostri trebuie sa faca decontaminare inainte de a ajunge Crin la Cotroceni. Plus faza cu detectoarele. Si o sfestanie a Preafericitului, cu intreg Sfantul Sinod.
OK, sunt eu nebuna, Basescu e normal.