Roxana Iordache publica pe blog o Erata, prilej pentru a marturisi de ce il iubeste pe Crin Antonescu.
Treceti de la voi si nu va suparati pe mine ca n-am dat azi meniul zilei, dar tineti seama de faptul ca e ultima zi de post si maine e o mare, sublima sarbatoare. Pretext, sigur. Dar, sincer, nu-i doar pretext.
Adica, pe langa faptul ca n-am fost pe langa un computer si am avut chiar alte preocupari, oricum n-as mai fi dat azi nici un meniu, fiindca ieri am dat-o-n bara cu o reteta, adica, gresii mancarica de rosii.
Aia de v-am spus ca e marca Alina si Cristi. Cand colo, trebuia ca dupa ce legumele-alea au fost calite 30 de secunde, sa se toarne apa peste calitura si sa fiarba pana se fierb, dupa care sa se toarne rosiile decojite si taiate. Se vede ca nu le am cu bucataria. Si sper ca n-am recidivat in dezinformare.
Cand eram pana la varsta legala experimentam tot felul de retete, mai precis, dulciuri. Le si repetam, cand imi placeau si aveau succes. Ieseau dementiale, ma si mir acum! Pe urma, a dat peste mine lenea lui Crin, comoditate geniala. De ce credeti ca-mi place baiatu-ala, fiindca e genial si la fel de comod.
Deci, azi v-ati descurcat voi cu mancarea, din moment ce e dezlegare la alcool.