Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (2.71 secunde)
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
In ceea ce priveste inflatia, presedintele BCR considera ca Banca Nationala a Romaniei va continua sa utilizeze dobanda ca principal instrument de reducere a inflatiei, iar rata de interventie pentru operatiunile de sterilizare ar putea ajunge si la 10%.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou serviciu, de preaprobare de credite de consum, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR.
Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro. "Numarul si calitatea bancilor care si-au manifestat interesul pentru preluarea BCR este deosebit de incurajator si demonstreaza clar importanta acestei privatizari pentru comunitatea bancara internationala.
Erste Bank (Austria) si Millennium Banco Comercial Portugues au fost selectate pentru ultima etapa a procesului de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR).
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, aseara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Romania primeste astazi 2,2 miliarde de euro de la Erste Bank pentru privatizarea BCR intr-un cont deschis la Londra, anunta Mediafax, citand surse din cadrul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Membrii comisiei de privatizare a BCR s-au intalnit ieri pentru a consemna si stabili finalizarea tranzactiei.
BCR si jurnalista Gabriela Vranceanu-Firea au organizat ieri la Craiova un seminar destinat informarii si educarii financiar-bancare. ... Programul de educatie financiara "Realitatile la bani marunti - intre nevoi si solutii", lansat de BCR in premiera nationala ieri la Craiova, a reunit autoritati locale, politicieni si oameni de afaceri.
Saptamana viitoare va fi publicat anuntul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR), ne-a declarat presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Gabriel Zbarcea.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, a declarat ieri ca banii obtinuti din privatizarea BCR nu pot fi folositi pentru plata unor salarii, precizand ca s-a intalnit cu ministrul Finantelor pentru a discuta cum va fi utilizata suma respectiva.
Noii proprietari ai Bancii Comerciale Romane (BCR), austriecii de la Erste Bank, vor plati peste 3,75 miliarde de euro pentru 61,88% din actiuni si incepand de astazi vor avea acces total la informatiile BCR.
 Angajatii Bancii Comerciale Române (BCR) au intrat de ieri în greva japoneza, pentru trei zile, din cauza ca sunt nemultumiti de programul de lucru, neplata orelor suplimentare, nerespectarea repausului saptamânal si de inegalitatile salariale.
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, recent, pachete de produse si servicii destinate finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de entitati publice si/sau private din Romania, a anuntat banca.Pachetul EU Agri BCR, primul dintre aceste produse, este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de microfirme, persoane fizice autorizate, asociatii familiale, asociatii de producatori, IMM-uri, firme mari, autoritati locale mici - comune, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.Al doilea, pachetul EU Competitiv BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de companii mari sau IMM-uri, situate pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational de Crestere a Competitivitatii Economice.Pachetul EU Infrastructura BCR este destinat finantarii si implementarii prin BCR a proiectelor derulate cu fonduri europene nerambursabile, initiate de entitati publice de pe teritoriul Romaniei, in cadrul Programului Operational Regional si respectiv Programului National de Dezvoltare Rurala.
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera posesorilor de carduri, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, acces la un numar de 12 ATM-uri instalate in principalele statii de metrou, se arata intr-un comunicat al bancii.Astfel, ATM-urile sunt amplasate in statiile de metrou:
BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si-a lansat ieri, în mod oficial, operatiunile de economisire-creditare.
Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat, joi, conventia cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru programul "Prima Casa", iar clientii pot depune solicitarile de imprumuturi incepand de luni, in contextul in care peste 10.000 de persoane s-au interesat deja la banca de acest produs.
Grupul german HVB isi mentine interesul de a participa la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), dar si la privatizarea CEC.
Banca Comerciala Romana (BCR) creste cu pana la 3,75% (cresteri intre 0,25 si 0,75 puncte procentuale) nivelul dobanzilor la depozitele in dolari SUA. ... “BCR isi protejeaza clientii si stimuleaza economisirea, si iata, oferim fapte, nu vorbe.
Incepand de ieri si pana la 24 noiembrie, grupul austriac Erste Bank cumpara titlurile actulilor angajati si ale fostilor salariati ai BCR. Desi au facut aceasta oferta, reprezentantii grupului austriac, cat si cei ai BCR ii sfatuiesc pe actualii angajati sa-si pastreze titlurile.
google-analytics.com