Banca Comerciala Romana (BCR) creste cu pana la 3,75% (cresteri intre 0,25 si 0,75 puncte procentuale) nivelul dobanzilor la depozitele in dolari SUA. Noile niveluri de dobanda fixa se aplica la toate noile depozite constituite in dolari incepand cu 15 iunie 2005.
“BCR isi protejeaza clientii si stimuleaza economisirea, si iata, oferim fapte, nu vorbe. Am crescut dobanzile la depozitele in dolari, intrucat aceasta este tendinta inregistrata pe piata monetara internationala si ni se pare normal ca si clientii BCR sa beneficieze de o astfel de evolutie“, explica Danut Bunea, vicepresedinte executiv al BCR.
BCR bonifica cea mai atractiva dobanda - 4,25%/an - la depozitul COMOD BCR pe 24 de luni. Este un depozit cu dobanda fixa care poate fi constituit si pe termene scurte, care au, de asemenea, niveluri de dobanda avantajoase: termen de 18 luni - dobanda 4,10%/an, 12 luni (cu plata dobanzii la scadenta) - 3,75%/an, 12 luni (cu plata lunara a dobanzii) - 3,25%/an. BCR incurajeaza si economisirea in moneda nationala bonificand dobanzi atractive pentru depozitele in lei, cu dobanda variabila, constituite pe termen de 18 luni - 9,50%/an (cu plata dobanzii la scadenta) si 9,25%/an (cu plata lunara a dobanzii), 12 luni - 9,25 %/an (cu plata dobanzii la scadenta). (D.E.)