Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (1.79 secunde)
„In doar doua sedinte de guvern, la 12 si 14 iulie, Guvernul a adoptat 40 de proiecte de lege, 48 de ordonante de urgenta, 16 ordonante simple si 152 de hotarari de guvern, fara a satisface prevederie legale privind asigurarea transparentei, publicarea pe site cu 15 zile inainte, consultarea societatii civile etc.“, a declarat Diaconescu.
Dupa ce a fost deputat timp de 15 ani, iar in prezent este consilier local municipal, aradeanul Gyorgy Tokay a fost numit de Guvern, la propunerea conducerii centrale a UDMR, ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Lituania.
Ordonanta vizeaza in primul rand reducerea campaniei electorale la 15 zile pentru alegerile parlamentare anticipate. Ordonanta, care a fost emisa de Guvern in perioada discutiilor privind convocarea alegerilor anticipate, va fi trimisa la Camera Deputatilor.
Reprezentantii fostului PN¥CD, actual PPCD, au purtat pancarte pe care erau inscriptionate lozinci precum „15 ani de tepe, nici un vinovat“.
Citand aceeasi sursa, la conducerea SC "IDrumuri si Poduri"I, societate care a inregistrat pierderi de 15 miliarde de lei, a fost numit consilierul judetean Viorel Hanu.
Pana in data de 15 octombrie trebuie sa fie aprobata in Parlament modificarea Legii Administratiei Publice Locale, dupa cum urmeaza:
„Ce a fost acum 15 ani este istorie. Viitorul, din punctul meu de vedere, este al unui PSD membru al Partidului Socialistilor Europeni, al unui alt mod de a face politica si al unei alte generatii“, a spus el.
„Omul de afaceri la care se refera presedintele in interviul sau este Dinu Patriciu, cu care ma cunosc de 15 ani.
Liderii Coalitiei au decis miercuri seara, in sedinta Consiliului National de Conducere, ca pana la 15 septembrie sa revoce presedintii celor doua Camere si sa modifice Legea administratiei locale pentru inlocuirea presedintilor si vicepresedintilor de Consilii Judetene care nu apartin actualei Puteri.
Presedintii consiliilor judetene, membri ai PSD, se tem ca vor fi scosi pe tusa de Coalitia aflata la Putere prin modificarea actualei Legi a administratiei publice locale.
Liderii Coalitiei au decis saptamana trecuta, in sedinta Consiliului National de Conducere, ca pana la 15 septembrie sa revoce presedintii celor doua Camere si sa modifice Legea administratiei locale, pentru inlocuirea presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene care nu apartin actualei Puteri.
Potrivit calendarului, pana acum ar fi trebuit sa inceapa convocarea membrilor Comisiei pentru Regulament a Camerei Deputatilor, pentru ca in perioada 15-27 august sa fie dezbatute amendamentele la proiectul de regulament in cadrul acestei comisii.
Nu se poate pune in discutie angajamentul celor care au semnat protocolul Coalitiei, termenul final fiind 15 septembrie. ... In opinia presedintelui PD, calendarul propus de liderii Coalitiei are ca termen 15 septembrie pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere si pentru modificarea Legii administratiei publice locale.
Liderii Coalitiei au decis saptamana trecuta, in sedinta Consiliului National de Conducere, ca pana la 15 septembrie sa revoce presedintii celor doua Camere si sa modifice Legea administratiei locale, pentru inlocuirea presedintilor si a vicepresedintilor de consilii judetene care nu apartin actualei Puteri.
Apropierea datei de 15 septembrie, pana cand Coalitia si-a propus sa schimbe presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, incinge spiritele pe scena politica.
Chiar inaintea demararii procedurilor parlamentare de infaptuire a calendarului semnat de liderii Coalitiei, realizarea pasilor politici preconizati pentru preluarea definitiva a puterii pare tot mai dificila.
La randul sau, Adrian Nastase a comentat, referitor la intentia Guvernului de revocare din functie, pana pe 15 septembrie, a presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, ca membrii actualei coalitii „au constatat deja si s-au inteles ca, pana la termenul stabilit, noi o sa trecem pe culoarea rosie a semaforului si vom fi vinovati, astfel incat sa putem fi revocati”.
Iminenta schimbare a presedintilor de consilii judetene este vazuta diferit chiar si in sanul unor formatiuni aflate la putere.
Consiliul National de Coordonare al Aliantei PNL-PD a decis luni sa recomande sanctionarea cu avertisment a presedintilor de consilii judetene reprezentand PNL si PD care au fost prezenti la intrunirea Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene de la Mamaia.
Mihai Unghianu a explicat ca Senatul a primit o suprafata de 15 mii de metri patrati din suprafata totala utilizata a cladirii, de 40.000 de metri patrati.
google-analytics.com