Cautare

12510 de rezultate pentru "vremea la galati pe 10 zile" (2.94 secunde)
In adresa transmisa Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati a prezentat informatiile care i-au fost solicitate privitoare la conventiile incheiate cu cele doua firme din Schela, care au primit anumite facilitati in baza articolului 80 din Legea somajului.
Evenimentele meteorologice care au avut loc la inceputul lunii ianuarie care au lasat fara energie electrica 157 de localitati din judetul Galati au costat societatea locala de distributie a energiei electrice 14,7 milioane de lei, a declarat directorul general al Electrica Galati, inginer Iulian Arama.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Vremea se mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda local in vest, centru si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi de la 7 grade in Moldova pana la 18 grade in Dealurile de Vest. ... Pe arii restranse in zonele joase va fi ceata.
Vremea se va raci semnificativ, in urmatoarele zile, fata de perioada anterioara, averizeaza meteorologii. ... In regiunile vestice, nord-vestice si partial in cele centrale cerul va fi noros, aria ploilor se va extinde treptat, iar vantul va avea temporar intensificari cu viteze de pana la 55-65 km/h.
Vremea din saptamana 24 - 30 septembrie 2018 aduce temperaturi cu 10 grade mai mici decat in saptamana precedenta. Prognoza meteo pentru aceasta saptamana aduce temperaturi de zero grade Celsius la munte, valori de iarna. Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pentru ultima saptamana din septembrie 2018.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Dupa cum se stie, prima actiune in instanta intentata de Prefectura Galati, cu privire la alegerea consilierului judetean Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati, a fost admisa de magistrati.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Reprezentantii Partidului Noua Generatie filiala Galati intentioneaza sa aduca la sediu mai multe personalitati publice nationale.
Senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca nu mai este dispus sa munceasca pe brinci, iar cei care sint preocupati mai mult de interesele unui grup de afaceristi decit de cele ale romanilor simpli sa-i faca praf toate eforturile.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Tribunalul Galati a respins ieri solicitarea de anulare a hotararii CJ vizand imprumutul in valoare de 85 de milioane lei pe motiv de discriminare, depusa de consilierii judeteni David Craiu si Iulian Arama in numele a 17 primari PD-L.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor. ... Ziua alegerilor a inceput furtunos, inca de dimineata Biroul Electoral Judetean (BEJ) anuland autorizarile celor 386 de reprezentanti ai "Ziarului de Galati" si Antenei 1 ca observatori in sectiile de votare.
Dupa ce a primit sutinerea primarului municipiului Piatra-Neamt, candiatul la Primaria Galati din partea Partidului Democrat Liberal, Andrei Lisinschi a primit ieri si sprijinul lui Emil Boc, primarului Clujului si presedinte al PD-L, aflat ieri la Galati.
Dupa ce presedintele interimar al PNTCD Galati, Constantin Telegan, ne-a sigurat duminica, in timp ce se afla la congresul partidului, la nivel central, de faptul ca singurul presedinte al filialei de la Galati a partidului este doar el si nimeni altul, luni am mers pana la sediul acestei formatiuni politice pentru a vedea cum stau lucrurile.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti.
Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti".
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati ar putea castiga circa o jumatate de milion de dolari prin tranzactionarea fierului vechi din epava navei Rostock, adica aproximativ 3.500 de tone de material feros reciclabil, la Bursa Romana de Marfuri.
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
google-analytics.com