Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (5.01 secunde)
Geoana a solicitat trecerea PD-L in opozitie pentru ca se afla in minoritate.
De aceea, violetul semnifica nu trecerea, primavara, de la moarte la viata, adica evolutia, ci trecerea autumnala de la viata la moarte, involutia. ... Extremul Orient, interpreteaza aceasta trecere de la rosu la violet intr-un cu totul alt sens, pur carnal, care inseamna si trecerea de la activ la pasiv.
Pe de alta parte, Opozitia va avea ocazia sa-si demonstreze controlul asupra plenului Senatului chiar luni, prin trecerea cu 69 de voturi a motiunii simple indreptate impotriva lui Baconschi.
Traian Basescu a cerut trecerea la Parlament unicameral Presedintele Traian Basescu a cerut trecerea la Parlament unicameral cu 300 de membri si trecerea la votul uninominal pur.
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
Fiinta lui se imputina, cu trecerea anilor, dar spiritul ii ramanea la fel de viu, de mobil, de amplu. Prin trecerea lui la cele vesnice, Europa pierde un intemeietor, iar democratia, un mare aparator.
O data cu trecerea la leul greu, comerciantii vor trebui sa-si schimbe casele de marcat, iar cei ale caror afaceri au ceva anvergura vor investi in noi aparate pentru numarat banii. ... Totusi, surse din mediul bancar spun ca aceste costuri legate de trecerea la leul greu n-ar fi semnificative.
Potrivit acestuia, trecerea a fost realizata in prima jumatate a anului. ... Initial, Raiffeisen nu a agreat trecerea pe moneda noua, deoarece exista riscul ca la momentul trecerii sa nu avem bani suficienti pentru a alimenta toate bancomatele", au afirmat surse autorizate din Raiffeisen Bank.
Soarta zecilor de societati care ar urma sa-si schimbe administratorul prin trecerea de la Ministerul Economiei la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a fost clarificata.
Cu acest prilej au fost amintite in special "realizarile" celor trei comisii din consiliu, pentru ca, firesc, la trecerea in noul an, bilantul trebuie sa fie unul "pozitiv".
Trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina economica, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de New York Times.
Ultimele analize arata ca IP-urile sunt pe terminate, ceea ce inseamna ca daca nu se face trecerea la urmatoarea versiune a tehnologiei, dezvoltarea Internetului se va opri, iar multi utilizatori nu vor avea acces la acesta.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
Cum te influenteaza trecerea la ORA DE VARA? Din pacate, trecerea la ora de vara te influenteaza negativ, spun medicii si psihologii deopotriva.
Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile sunt date inainte cu o ora, astfel ca duminica 31 martie, care are 23 de ore, este cea mai scurta zi din an.
Incepand cu anul 1979, ora de vara a fost instituita permanent in tara noastra si, pana in anul 1997, trecerea la ora de vara s-a facut in ultima duminica a lunii martie, iar la ora de iarna, in ultima duminica a lunii septembrie.
La ce ajuta TRECEREA la orarul DE IARNA? ... Trecerea la orarul de iarna scade riscul cancerului la san, creste calitatea somnului si ajuta starea de spirit, potrivit unor studii realizate de prestigioase institutii medicale.
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
Pentru trecerea la ora oficiala de iarna, ceasurile sunt date inapoi cu o ora, astfel ca duminica 26 octombrie, care va avea 25 de ore, va fi cea mai lunga zi a anului.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: Luminita Iordache) Luni, 29 octombrie a.c., din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-a oprit trecerea cu bacul si ferryboat-ul, in zona Chiciu.
google-analytics.com