Cautare

61624 de rezultate pentru "supliniri biologie sedintele din august 2009 dolj" (5.36 secunde)
Mariustuca.ro / Din cauza caniculei, mai mult polen de ambrozie si mai multe crize de alergie (Autoare: Magda Marincovici) Din cauza valurilor de canicula care s-au abatut asupra Europei, a crescut foarte mult riscul maririi concentratiei de polen de ambrozie, ceea ce poate spori numarul crizelor alergice.
Luand in considerare rezultatele noastre din primul trimestru, sunt convins ca ne vom indeplini obiectivele stabilite pentru acest an." Comparativ cu primul trimestru al anului 2013, multe dintre monede s-au depreciat comparativ cu francul elvetian - in special dolarul american si yenul japonez, precum si toate monedele din America Latina - acest lucru avand impact asupra vanzarilor raportate in franci elvetieni.
In scopul dezvoltarii unor servicii educationale de calitate si a oferirii de sanse in dezvoltarea tuturor elevilor, Ministerul Educatiei si Cercetarii sprijina dezvoltarea cabinetelor de consiliere psihopedagogica si a cabinetelor logopedice din unitatile de invatamant prin alocarea de fonduri, 12.000 de lei pentru dotarea unui cabinet de logopedie, respectiv 16.000 de lei pentru un cabinet de consiliere psihopedagogica.
Ea a spus ca recipientul din sticla transparenta continea in interior o nota pe care se aflau numai cuvintele: ... "Soțul meu a incercat sa scoata mesajul din sticla, dar nu a existat nicio sansa, asa ca a trebuit sa facem asa cum scria in mesaj", a relatat pensionara.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a chemat ieri la "raport" edilii din cinci comune care nu au dus la capat pana acum procedura prevazuta de Ordonanta nr.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Aproape toate institutiile financiare au raportat o scadere a profitului din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, care au avut un impact negativ major.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor. Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. Din cei 720 de angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 40 nu vor primi stimulente pe luna august, a spus liderul de sindicat din institutie, Mitita Tudor.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro. Analistul financiar Dragos Cabat, reprezentantul asociatiei analistilor financiari CFA din Romania, facea, la inceputul acestei saptamani, o afirmatie extrem de interesanta:
30 de inspectori de specialitate ai ISJ Dolj au primit luni ordin de incetare a contractului de munca.
Domnul Traian Basescu si-a facut un obicei penibil din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei, pe care ii trateaza cu un dispret nedemn de pozitia pe care o ocupa in stat.
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
google-analytics.com