Cautare

1661 de rezultate pentru "stiri video" (5.35 secunde)
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Cum arata un sistem complet de supraveghere Un sistem de supraveghere video pentru o locuinta modesta este mult mai rentabil ca in anii precedenti. Tehnologia a evoluat atat de mult incat preturile au scazut, iar o camera video costa si 70 de lei.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Psihologia jocurilor video Jocurile video pot fi aliati in cresterea copilului, favorizand dezvoltarea diferitelor abilitati, sau sunt nocive si creeaza dependenta? ... Exista o frontiera de netrecut intre scoala si jocurile video? ... In colectia Psihologia pentru toti a Editurii Trei a aparut o carte intitulata Psihologia jocurilor video.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Lipsa unei componente de securitate din programul Adobe System, folosit pentru a distribui filme si emisiuni TV pe internet, permite utilizatorilor sa înregistreze gratuit din serviciul video streaming al Amazon.com, informeaza smartnews.ro, citând Reuters. Bresa de securitate expune continutul video on line la piraterie excesiva, cu efecte asemanatoare celor resimtite de industria muzicala în "era" Napster, si este prezenta pe serverele Adobe Flash video, la care sunt conectate toate playerele companiei de pe aproape toate calculatoarele "legate" la internet.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
„Piata de jocuri video în 2007 a crescut cu aproximativ 40% fata de anul precedent. Valoarea pietei de jocuri video, la consumer spending, s-a ridicat la aproximativ zece milioane de euro“, a declarat Andreea Allardin, general manager Best Distribution.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme:
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
4.3 Tuner-ul integrat Toate televizoarele mai noi vin dotate cu tunere digitale care permit afisarea canalelor in format digital DVB (Digital Video Broadcasting) in plus fata de cele transmise analogic. ... - HDMI (cel putin doi) - pentru a conecta televizorul la o sursa externa de semnal audio-video:
Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii. 1) Stiri si informatii - Qz.com Site-ul Quartz, detinut de Atlantic Media, este un site de stiri din domeniul business cu un aspect aerisit si serios.
google-analytics.com