Cautare

1662 de rezultate pentru "stiri video" (4.05 secunde)
Stiati ca puteti efectua apeluri video sau sa trimiteti bani prin intermediul aplicatiei?
- GADGETS - GAMING - RECENZII - FOTOGRAFIE - CHINEZISME - AUTO Comunitatea de fotografi PENTRUCALARASI il prezinta succint pe Cosmin Sutu ca fiind pasionat de arta vizuala, posesor de cunostinte de grafica digitala, montaje video, fotografie si animatie, cu rezultate pe toate planurile, de la premii la concursuri de fotografie, la colaborarea cu artisti mari si realizarea de videoclipuri muzicale care au fost difuzate la tv si animatii de tip kinetic typography care au cateva milioane de vizualizari.
Elementul cel mai spectaculos al programului il constituie o interventie complexa, video-acustica, asupra Columnei, realizata de catre doi dintre cei mai originali artisti romani ai momentului, care vor readuce la viata, prin video-mapping si sunet, episoadele si personajele cuceririi romane a Daciei.
Cartile incluse in acest demers vor transpune in plan editorial materialele video realizate de TVR. ... Este remarcabil, de asemenea, efortul facut de jurnalistii de la TVR Cluj prin realizarea materialelor video care vor ramane in arhiva nationala pentru totdeauna ca un adevarat asset national.Cartea AUSCHWITZ 70 DE ANI.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! ... Daca atunci cand s-a afisat pe covorul roșu MTV Video Music Awards 2014 nu a impresionat prin tinuta aleasa, cand a urcat pe scena, Taylor Swift a stralucit la propriu.
In continuarea DJ-ului, de la ora 19:30, trupa indragita de retro-electro Moonlight Breakfastva urca pe scena cu un show complex, un mix fresh de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, din cadrul caruia nu vor lipsi proiectiile 3D, cu elemente vizuale abstracte si fragmente video.
Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie. ... http://www.mondonews.ro/ALEGERI-PARLAMENTARE-Interviu-cu-senatorul-Gabriel-Mutu-candidat-USL-in-Colegiul-12-VIDEO+id-48444.html
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Eu imi aduc de pe blog (de acasa) si expun evenimente culturale, stiri despre restaurante deschise de curand etc.
Campania a ajuns in 45 de tari de pe 5 continente si s-a propagat pe multe site-uri de stiri, site-uri de video sharing, pe bloguri si pe retele sociale. ... Printre site-urile internationale care au publicat stiri despre campania cu caini se numara:
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. ... Jurnalista este de parere ca RIPI, adica RAUTATEA, INDIFERENTA, PROSTIA SI INCULTURA vor distruge tot ce este pe Terra, si nu coronavirusul, transmite Stiri.md.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
google-analytics.com