Cautare

19783 de rezultate pentru "roche 10 ani" (3.53 secunde)
ROMICA de 19 ani, A. CAMERAN de 25 de ani, C. VALENTIN de 21 de ani, P. DANIEL de 27 de ani, M. ALEXANDRU de 24 de ani, M. TUDOR de 27 de ani, R. REMUS de 22 de ani, N. VALENTIN de 21 de ani, R.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Mihaela de 18 ani din jud. ... CONSTANTIN de 44 de ani din Bucuresti, pasager in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, I.
La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. ... Sunt dispusa sa ma dedic teatrului si scenei si reflectoarelor, pentru ca sapte ani a trebuit sa ma dedic fiicei mele, Alesia.
Dumitru Valeanu, de 23 de ani:
M-am reorientat catre barbatul potrivit, in bratele caruia mi-am gasit linistea timp de multi ani, dar am facut-o pe ascuns pentru ca am vrut sa-mi tin familia sub acelasi acoperis. ... Dupa sase ani petrecuti alaturi de un barbat care m-a inselat incontinuu, eram epuizata din punct de vedere emotional.
Folosind un program specializat de monitorizare care evidentiaza cuvintele care se repeta cel mai des, concluzia revistei este ca nu a aparut vreo schimbare semnificativa in niciunul dintre cei sapte ani de discurs prezidential. ... De sapte ani "Romania trebuie"!
Reproducem integral textul lui Adrian Nastase, care maine implineste 62 de ani. " Mai in gluma, mai in serios, as spune ca, la cate s-au scris si vorbit in ultimii ani despre mine, sunt ca o carte deschisa.
Eu vin de multi ani aici si stiu ca vorbeste mai mult dansul, dar am simtit nevoia pentru ca il cunosc de foarte mult timp pe domnul primar Carciumaru.
De exemplu, introducerea in circulatie a formularelor tipizate ilegal, respectiv a facturilor si chitantelor fiscale, se pedepseste cu inchisoarea intre 3 si 12 ani.
47,9% au intre 18 si 35 de ani, 23,3% intre 36 si 50 de ani, 21,9% intre 51 si 65 de ani, iar 6,8% peste 65 de ani.
Intr-adevar, Europa FM a fost postul de radio care a scris istorie in mass-media romaneasca post decembrista, cel care a oferit 10 ani de cea mai buna muzica din ยด80 pana azi, 10 ani de stirile care conteaza, 10 ani de succes.
Mamelor cu copii intre 5-9 ani care participa la aceste cursuri li se ofera posibilitatea de beneficia de servicii after-school gratuite pentru micutii lor.
inainte de 40 - o data la 4 ani intre 40 si 54 de ani - o data la 3 ani intre 55 si 64 de ani - o data la 2 ani peste 65 ani - anual sau chiar o data la 6 luni.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Din pacate, fata de Cristian Diaconescu, Adrian Nastase are un reziduu de imagine, cauzat de dosarele pe care vad ca justitia i le tot treneaza, de cinci ani nu stim daca este vinovat sau nu.
Acestea ar putea fi principalele repere din istoria evolutiei inregistrate in ultimii 15 ani de cele mai importante unitati economice galatene, respectiv Sidex, ICMRSG, Menarom, Elnav si Santierul Naval Damen.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
de 50 de ani in limba romana La 1 august 1963, pe unde scurte, Deutsche Welle transmitea prima emisiune in limba romana. ... Acestea ar fi in doar cateva cuvinte, liniile de forta ale emisiunilor difuzate in cei 50 de ani de existenta a programului in limba romana.
google-analytics.com