Cautare

4289 de rezultate pentru "rezultate titularizare centru de examinare lic m eminescu oradea" (3.59 secunde)
Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea. Puterea si Opozitia pot face schimb de locuri daca UDMR "strica" echilibrul parlamentar. Hotararea Congresului de "schimbare" ar duce repede la destramarea coalitiei construite de Traian Basescu.
Se implineste un an de la prima sedinta a Consiliul Judetean Bihor al PSD ales in 2010 si din aceasta cauza, Comitetul Executiv Judetean a hotarat, cu unanimitate de voturi, convocarea pentru astazi a Consiliului Judetean. La un an de activitate, putem spune ca este un moment de bilant.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea pentru Granita Romania - Ungaria a organizat, ieri, o sesiune de informare prilejuita de lansarea Programului PHARE CBC RO-HU 2005. Evenimentul a avut loc la Oradea, la Hotelul Continental, cu incepere de la ora 11:00.
Ei si-au facut firme, de regula SRL-uri, dupa care au luat legatura cu societati din UE, cu precadere din Ungaria, si au inceput tot felul de afaceri.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. Grupul amanat insa, pentru luna martie a anului viitor, inaugurarea proiectului din Oradea.
*Hotel cu brand international pentru oamenii de afaceri.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Federatia Patronala din Industria de Textile-Pielarie organizeaza, in perioada 18-21 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea cea de a 44-a editie a Expozitiei Nationale "Confintex" de imbracaminte si incaltaminte a producatorilor din Romania.
Expo Varadinum, alaturi de partenerii sai:
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. ... Un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup și Suflet crezului sau artistic.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Democratii, in initiativa lor de creare a polului de centru-dreapta, crestin-democrat, se lovesc din start de problemele doctrinare, la fel ca si in cazul mult-discutatei fuziuni cu liberalii. Primele semnale arata ce fortele politice interesate de propunerea democratilor pun mai intai problema ideologiei.
"¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie. ... "Multi lideri de filiale locale au inteles ca trebuie sa ne apucam de treaba si in cadrul polului de centru dreapta.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA;
Taxa pentru localuri majorata cu 100% Edilii vor introduce o reducere de 5% pentru plata integrala a impozitelor locale Municipalitatea ti-a prezentat ieri propunerile in ceea ce privette politica fiscala pentru anul in curs ti pentru urmatorii ani de mandat.
google-analytics.com