Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat.
Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic. Un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup și Suflet crezului sau artistic.
Astfel, publicul din Oradea va avea ocazia sa asculte, pentru prima oara in cei 31 de ani de cariera, piesele Celelalte Cuvinte in varianta acustica.
Melodiile legendarei trupe sunt regandite, reorchestrate, lucrate cu migala creatorului, intr-un demers pe care membrii trupei il deruleaza, deja, de cateva luni. Doar pentru acest concert, cunoscutele și indragitele lor instrumente rock se vor odihni. La acest eveniment vor cuvanta suratele lor acustice, sonoritațile muzicale nou create dovedindu-se a fi diferite și surprinzatoare.
"Suntem foarte fericiti ca putem prezenta noul spectacol al trupei pentru prima oara acasa, la Oradea. Trup si suflet este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care speram sa o promovam in fața fanilor și a publicului nostru.", declara Calin Pop.
De 31 de ani, membrii trupei Celelalte Cuvinte formeaza un intreg ce iși urmeaza crezul artistic și propriul drum in muzica, reușind, dincolo de orice moda și orice curent, sa ramana autentici.
Biletele pentru concertul acustic Celelalte Cuvinte - Trup si suflet se vor putea cumpara incepand cu data de 23 septembrie, de la Casa de bilete a Filarmonicii, la pretul de 15 lei.
Celelalte Cuvinte - Trup si suflet este un eveniment organizat in cadrul Toamnei Oradene 2013, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.