Cautare

7509 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul vaslui" (2.92 secunde)
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el. ... Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
PNL este in situatia de a avea un singur parlamentar intr-o asemenea situatie, in judetul Buzau. ... •Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Totodata, potrivit Ministerului Agriculturii, cele mai afectate judete sunt Braila, Ialomita, Valcea, Vrancea si Vaslui. ... In judetul Vaslui, aproximativ 95% din pasuni sunt afectate de seceta, fapt ce a dus la imposibilitatea asigurarii furajelor necesare animalelor pentru urmatoarea perioada si implicit la scaderea numarului acestora.
Raluca, eleva de 18 ani batjocorita si abuzata sexual intr- o comuna din judetul Vaslui, nu a reusit sa depaseasca tragedia din noiembrie 2014. ... La scurt timp, judecatorul Viorel Munteanu, presedintele Sectiei Penale a Tribunalului Vaslui, a dispus si eliberarea celorlalți patru.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
cohorte de eurodeputati, in frunte cu domnii Stolojan, Traian Ungureanu si Marian Jean Marinescu, s-au aflat macar o data pe luna in judetul Vaslui, nu numai in comuna Pungesti, pentru a lua pulsul si a vedea ce-au mai facut oamenii pe-acolo...
Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita". ... Stiu ca foarte interventionist, activ este (si) presedintele Consiliului Judetean Vaslui, dl Dumitru Buzatu. ... Vaslui este din 89, covarsitor, (inca!) fief electoral al stangii!
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp. Initial fata s-a intalnit cu doi dintre acestia in Vaslui, iar baietii i-au promis ca o duc acasa intr-o localitate invecinata.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Potrivit analizei gandul.info, in 2010, statul a incasat, in total, din toate judetele din Romania si din municipiul Bucuresti, taxe si impozite in valoare de 31,89 miliarde de euro.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
Potrivit acestui contract, livrarea la export a acestor cantitati de alcool urma sa se faca prin comisionar, respectiv firma Vinalcool SRL, din comuna Tanacu, judetul Vaslui.
google-analytics.com