Cautare

586 de rezultate pentru "alin dinica" (2.60 secunde)
124 alin. ... 148 alin. 2 si 4 din Constitutie, chiar si dupa modificarea propusa, atata vreme cat si dupa modificare alin. 2 este identic in substanta lui, iar alin- 4 se mentine. ... 124 alin. ... 148 alin. ... 73 alin.
In opinia directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, Petre Dinica, dezvaluirile facute de liberalii Victor Manea si Ovidiu Cupsa, in cadrul unei conferinte de presa, nu au substrat adevarat.
Asa fiind, in conditiile in care, legiuitorul primar a stabilit, deja, prin Legea 221/2008 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului 15/2008 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2008 personalului din invatamant conditiile si criteriile de acordare a acestor cresteri salariale, Guvernul, prin interventia sa ulterioara, intra in conflict cu prevederile art.61 alin.(1) din Constitutie, potrivit carora "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii".
341,30 lei, Petre Dinica (foto), directorul executiv al DGASPC, sustine ca nu are nici o datorie catre furnizori, cu atat mai putin regiei de distributie a caldurii.
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta, condusa de Petre Dinica (foto), a reusit ca, in doar cateva zile, sa cheltuiasca cateva miliarde bune.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan. ... Radu Beligan, Gheorghe Dinica si Marin Moraru.
"Cu majoritate de voturi, constata ca modificarea alin.(6) al art.126 din Constitutie, in sensul introducerii sintagmei "precum si a celor care privesc politicile financiare si bugetare ale Guvernului, in conditiile legii contenciosului administrativ" este neconstitutionala, deoarece are ca efect suprimarea liberului acces la justitie, incalcandu-se astfel limitele revizuirii prevazute de art.152 alin.(2) din Constitutie".
Judecatorii subliniaza ca art.18 alin.(1) din legea criticata care prevede ‘‘conducatorul delegatiei Romaniei la reuniunile Consiliului European este presedintele Romaniei sau primul-ministru al Guvernului Romaniei‘‘ este formulat chiar in sensul deciziei Curtii din 27 iunie, la care au formulat, de asemenea, opinie separata.
13 alin. ... 75 alin. ... 29 alin. ... 88 alin. ... 63 alin. ... 70 alin. ... 63 alin. ... 121 alin. ... 122 alin. (2) autoritatile administratiei publice locale (consilieri locali, primari, consilieri judeteni, presedintele consiliului judetean) sunt alesi in conditiile legii.
Alin Teodorescu: "Formula de guvernare aleasa de Traian Basescu e foarte riscanta" Sociologul Alin Teodorescu, directorul IMAS, spune care au fost adevaratele motive pentru care Emil Boc si-a dat demisia • Jurnalul National: ... • Alin Teodorescu: ... • Alin Teodorescu Demisia nu-i aduce dlui Boc, personal, prea multe puncte.
Alin si A. ... Alin si A. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L. ... Alin de 22 de ani, L. ... Alin, P. ... Alin, L.
Asta, in conditiile in care institutia condusa de Petre Dinica (foto) primeste bani si de la bugetul de stat si de la Consiliul Judetean Constanta. ... Daca nu vom primi banii de la Consiliul Judetean, vom avea o problema", a tinut sa sublinieze Dinica.
96 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. ... 397 alin. ... 397 alin. ... 80 alin. 2 din Constitutie. IV. 3. COMPLICITATEA Complicitatea, ca forma de savarsirea a infractiunii de catre Presedinte, consta in ajutorul dat grupurilor nereprezentative, aflate in afara ordinii de drept, pentru desfasurarea actiunilor lor.
Incalcarea art. 152 alin. ... 44 alin. ... Pe de alta parte, alin. ... 23 alin. ... Potrivit dispozitiilor alin. ... 111 alin. ... 126 alin.
153 alin.(l) din Regulamentul Senatului: ... Conform art 155 alin.(2) din Regulamentul Senatului, Presedintele Senatului nu va supune dezbaterii motiunile simple care nu indeplinesc cerintele prevazute la art. ... 153 alin.(2) si alin.(3) din Regulamentul Senatului: ... 157 alin.(2) din Regulamentul Senatului faptul ca:
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
80 alin. ... 146 ALIN. ... 152 (Limitele revizuirii), text care exclude expres de la revizuire independenta justitiei (alin. 1), precum si revizuirea care are ca rezultat suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora (alin. ... 152 alin. ... 52 alin.
Nastase neaga dezvaluirile fostului sau cancelar, Alin Teodorescu, precum si instrumentarea unui complot, la Congresul PSD, impotriva fondatorului partidului.
Cin Company nu a respectat termenele de plata stabilite In actul constitutiv al SC Cin Company SRL, cei doi asociati, CD Group Industries si Ion Chirita, l-au numit ca administrator pe Alin Giuca, omul de incredere al lui Dilgoci.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
google-analytics.com