Un sofer, Vlad Onofrei, din comuna vasluiana Muntenii de Jos, judetul Vaslui a fost injunghiat in plina strada de un tanar, care a intrat cu masina in el.
Martorii spun ca incidentul ar fi de fapt o reglare de conturi intre cei doi. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean din Vaslui.
Onofrei era la volanul masinii sale cand, din senin, o alta masina a intrat intentionat in el si l-a oprit, relateaza Adevarul.
Apoi soferul celei de-a doua masini a coborat, i-a spart geamul masinii lui Onofrei, l-a scos afara din masina si l-a luat la bataie, dupa care a scos un cutit si l-a injunghiat in picior. Martorii sustin ca ar fi vorba de o reglare de conturi intre cei doi.
"Tanarul, in varsta de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui cu plagi injunghiate. Nu stim care este starea victimei, politistii aflandu-se in momentul de fata la spital.
In continuare se fac cercetari pentru clarificarea imprejurarilor in care a avut loc conflictul. In functie de numarul de zile de spitalizare de care va avea nevoie tanarul se va face si incadrarea juridica a faptei", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, citata de Cancan.