Cautare

6806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 dolj" (3.52 secunde)
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? ... Eu zic ca daca ar fi sa raportam 2010 la 2009, clar veniturile au crescut.
Mai avem evazionisti in Dolj? ... Cat reprezinta in PIB evaziunea fiscala din Dolj? ... Eu zic ca daca ar fi sa raportam 2010 la 2009, clar veniturile au crescut.
Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj.
La nivelul Doljului sunt putine persoanele care au doar venituri din chirii", a precizat directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Mihai Antonescu. ... Nu comentez alte aspecte", a aratat directorul adjunct al DGFP Dolj.
Scandalul administrativ de la varful Prefecturii Dolj, care are doi subprefecti, dar un singur post liber, scoate la iveala o realitate cruda. ... Ionel Ciobotea, fost subprefect de Dolj, dat afara de doua ori, o data de guvernul Tariceanu, a doua oara de guvernul Boc.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj a anuntat ca institutia a intocmit anul trecut 57 de plangeri penale pe numele reprezentantilor tot atator societati care ar fi facut evaziune fiscala.
Fosta sefa a Serviciului de Control Fiscal din cadrul DGFP Dolj va trebui sa dea explicatii in fata judecatorilor pentru inca o returnare ilegala de TVA. ... Printre inculpati se afla si fosta sefa de serviciu in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugenia Ghiga.
Fiscul doljean a inregistrat cereri de rambursari de TVA in iunie mai mici decat in lunile anterioare din 2009. ... Cererile de rambursari ale taxei pe valoarea adaugata (TVA) in Dolj s-au diminuat considerabil in iunie 2009 fata de lunile anterioare, a anuntat Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Toposurvey SRL se ocupa cu lucrari de cadastru, geodezie, cartografie si s-a numarat printre primele societati din Dolj care au accesat fonduri structurale dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. ... Semnarea contractului de finantare s-a produs abia anul urmator, in mai 2009, dar Gresita considera ca a meritat efortul:
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%.
Peste trei milioane de lei, bani publici, au fost "papati" de societatile Lactido si Dorna prin furnizarea la preturi umflate a produselor lactate pentru scolarii din Dolj in cadrul programului "Cornul si laptele", in prima jumatate a anului scolar.
Cei mai mari evazionisti descoperiti in 2009 in Dolj provin din domeniul comertului cu cereale, iar prejudiciul adus statului este de 21 de milioane de lei. ... Asa a construit Garda Financiara profilul evazionistului modern, care activeaza in 2009.
Printr-o ampla actiune derulata in tot judetul Dolj au confiscat nu doar painea fara documente, vanduta la negru de patronii unor brutarii, ci si cele 12 autovehicule cu care era transportata painea vanduta "la negru".
828/2006, nivelul maxim al despagubirilor acordate reprezinta 70% din cheltuielile efectuate pana la data producerii fenomenului", a declarat Cristina Vladu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... "Pentru acestea, despagubirile acordate reprezinta 80% din valoarea de asigurare diminuata cu valoarea subproduselor rezultate.
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
"Potrivit legislatiei in vigoare, prelungirea se aplica atat somerilor care sunt in plata la 25 martie (prelungirea nu se acorda retroactiv), cat si celor care intra in plata pana la 31 decembrie 2009", a declarat Alina Ghercioiu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Acest risc asociat cu rate ale dobanzilor crescute a facut ca volumul depozitelor bancare sa sporeasca", a declarat Iulian Iancu, inspector in cadrul Serviciului Inspectie Bancara din cadrul BNR - sucursala Dolj.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati. ... Aceasta situatie este valabila cel putin la nivelul judetului Dolj.
google-analytics.com