Cautare

5358 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (4.19 secunde)
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, il acuza pe primul ministru ca, raspunzand la interpelarile referitoare la nepublicarea in termenul legal a Normelor metodologice privind aplicarea Legii nr. 1/2009, i-a furnizat informatii false.
Plata impozitului pe profit si a celui pe venit Se majoreaza la 4.000 de euro anual nivelul de deductibilitate cu taxele si cotizatiile catre organizatiile neguvernamentale sau asociatiile profesionale care au legatura cu activitatea desfasurata;
Octavian Stireanu) Situatia la zi a conflictului politic intre presedinte si majoritatea romanilor, exprimata la vot, arata ca taberele sunt in fata utilizarii armelor letale politic. Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau.
Cancerele de piele pot fi prevenite, pot fi depistate precoce si odata depistate la timp pot fi tratate cu succes!” a declarat Prof.
- Ce le transmiti concurentilor de la "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix? ... Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Nu de alta, dar nu cumva romanii - aliatii de odinioara ai domnului presedinte - sa-si faca vreo parere gresita cu privire la vinovatii dezastrului actual.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor se raporteaza la pretul petrolului si al derivatelor acestuia pe plan mondial. Pana la mijlocul anului trecut, pretul petrolului atinsese cotatii-record de 150 de dolari pe baril.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
google-analytics.com