Cautare

5358 de rezultate pentru "rezultate la titularizare 2009 minciunescu alin" (4.10 secunde)
Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite. Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro.
Filiala Electrica Oltenia SA a fost privatizata in anul 2005, pachetul majoritar de 51,006% din actiunile CEZ Distributie SA fiind detinut de cehii de la CEZ AS.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari. Service-urilor li se impune sa comande piese de la un singur furnizor agreat, piesele fiind de fapt "cumparate"
N-a reusit insa decat sa dea din nou cu oistea-n gard, din cauza juristilor din subordine, care i-au intocmit un drept la replica penibil. ... Minciuna ar fi iesit imediat la iveala daca cineva s-ar fi uitat in respectiva hotarare de guvern, unde, in art.
Va marturisesc faptul ca nu am pus aceasta intrebare retoric si nici patetic, ci in ideea ca, vazandu-va "in pana de idei" privind reforma sistemului public de pensii si salarii, m-am gandit sa va sugerez de unde ati putea sa recuperati banii care va lipsesc pentru a nu-i condamna pe toti bugetarii la o viata cotidiana a minimei rezistente.
Mijlocasul Calin Cristea a inceput sezonul titular, insa pana la finalul anului 2011 a adunat abia 159 de minute in teren in Liga 1. ... "Ma simt destul de bine si pe acest post, am mai jucat fundas stanga si la Alba Iulia.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Prins intr-un acces de sinceritate, Alin Teodorescu - fost cancelar al lui Adrian Nastase si recunoscut apropiat al acestuia din urma - s-a spovedit intr-un talk-show radiofonic si a recunoscut ca Ion Iliescu i-a cerut demisia lui Nastase, imediat dupa alegerile locale.
Deputatul PSD Alin Teodorescu a inteles care este disciplina de partid dupa ce a fost “urecheat“ de presedintele PSD, Mircea Geoana.
- Stranie, alt termen nu gasesc pentru acesta campanie electorala, a declarat pentru MEDIAFAX sociologul Alin Teodorescu, adaugand ca cele doua mari partide au acelasi slogan, cuvant cu cuvant.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. ... "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
google-analytics.com