Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (4.76 secunde)
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Bancile iti acorda credit in functie de venitul net pe care il ai, ori venitul net al membrilor familiei atunci cand intra ca si codebitori. ... Gradul de indatorare nu poate fi mai mare de 35% din venitul net la creditul imobiliar.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Tineretului, firma cu care, in 2005, Global Video Media SA incheie un contract de consultanta si promovare pentru Realitatea TV. ... Consultanta pentru studiul de piata privind pozitionarea societatii Realitatea Media S.A. ... Propuneri privind grila de programe si promovarea produsului Realitatea Media. ... Consultanta privind managementul postului Realitatea.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
Conform actului normativ - in cazul locuintelor racordate la sistemul centralizat de energie termica -, persoanele singure sau familiile al caror venit mediu net lunar pe membru de familie se situeaza pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) vor primi o suma lunara de 223 lei (2,2 milioane lei vechi) timp de cinci luni - in cazul in care ajutorul se acorda numai in perioada sezonului rece - sau de 92 lei (920 mii lei), daca ajutorul se acorda pe o perioada de un an.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
Realitatea TV, televiziune operata de Realitatea Media, s-a inchis, deoarece i-a expirat licenta. Cozmin Gusa, unul dintre patronii Realitatea TV, a gasit solutia de a continua emisia. El are o licenta TV, pe o alta companie, numita Realitatea Plus, care emite din anul 2015.
Banca Comerciala Romana iti ofera aproximativ 90 de milioane de lei vechi pe o perioada de zece ani daca vrei un credit de nevoi personale si ai salariul net de 500 de lei.
Help Net se implica in mod constant alaturi de Crucea Rosie in proiecte ce au ca scop educarea romanilor de toate varstele asupra importantei cunoasterii principalelor tehnici de prim ajutor.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Marian Vanghelie vrea sa preia "Realitatea TV" de la Elan Schwartzenberg Potrivit unor surse de pe piata media, primarul sectorului 5 s-a intalnit in urma cu cateva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg si au batut palma privind tranzactia.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
google-analytics.com