Cautare

12402 de rezultate pentru "protv galati la tara" (5.97 secunde)
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Chiar daca formal nu-i apartine omului CTP, cel care isi incaseaza salariul de la Gandul, stilul scrisorii este al marelui gazetar CTP, cel virtual, care nu face calcule prudente. ... Iar tara e astazi mai schimonosita ca niciodata.
Ministrul Economiei si Comertului (MEC), Varujan Vosganian, a dat asigurari ieri, la Galati, ca Electrocentrale va trece in subordinea municipalitatii. Liderul liberal a avut o serie de intilniri la finele saptaminii trecute cu liderii citorva filiale liberale.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, se pronunta pentru promovarea tinerilor care s-au facut remarcati intr-un domeniu de activitate in politica, aceasta reprezentand unica alternativa pentru scoaterea tarii din criza.
In cadrul acestei sedinte presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ca noua filiale judetene ale PD-L vor fi sanctionate din cauza faptului ca au obtinut 5% sub media pe tara, adica cea de 29%.
Pentru ca aceasta situatie sa fie rezolvata, miercuri este asteptat la Galati un reprezentant al conducerii Damen Olanda. ... Dupa cum a aratat cotidianul nostru, de la inceputul anului foarte multi navalisti galateni au plecat in Statele Unite ale Americii pentru a lucra pe un santier naval din statul Luisiana.
Combinatul siderurgic a cerut Curtii de Apel Galati sa anuleze o decizie emisa de Ministerul Economiei, dar si un proces-verbal intocmit de Directia Regionala Vamala Galati, prin care administratia Mittal Steel fusese obligata la plata a 3.605.690 de lei reprezentind diferente de drepturi vamale de import.
Desi cifra de afaceri si veniturile au fost consistente, societatea a acumulat la sfarsitul anului trecut datorii totale de 4.626.806 lei si a inregistrat in acelasi timp o pierdere neta in valoare de 1.391.182 lei.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Restructurarea politica a PSD, de care vorbesc de zile intregi liderii de la Bucuresti ai partidului, a capatat la nivel local forma unor vendete.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Reprezentantii PSD Galati au hotarit sa nu mai dea motive de discutii adversarilor politici. ... Promisiunea facuta in urma cu o saptamina de George Cubasa a fost respectata, astfel incit PSD Galati s-a prezentat in fata ziaristilor galateni cu toate analizele la zi.
Dupa plecarea liderei tinerilor social democrati galateni, Adelina Hristea, la PUR, devenit intre timp Partidul Conservator, organizatia de tineret a PSD a intrat in faza de reorganizare.
Miercuri conducerea PSD Galati cerea prefectului demiterea reprezentantului Prefecturii din municipiul Tecuci pe motiv ca a facut campanie Aliantei D.A.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. ... Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati. ... Politicianul a marturisit ca a purtat o conversatie pe aceasta tema cu Dan Voiculescu, presedintele de la nivel central al PC.
Cel putin 12.000 de gaalaateni sint membri ai unuia dintre partidele politice care activeazaa pe scena politicaa din Galati.
13 octombrie 1967, comuna Cavadinesti, judetul Galati Profesia de bazaa:
Reactiile la ultima sedinta a Consiliului Judetului nu au incetat sa apara, declaratiile taioase fiind scoase la orizont si de parlamentari.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de deszapezire in judetul Galati a fost programata si adjudecata de societatea Drumuri si Poduri, aflata in subordinea Consiliului Judetului. ... „In decurs de o saptamina vom da banii, pentru ca trebuie sa se pregateasca sa actioneze la iarna.
google-analytics.com