Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (4.92 secunde)
Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
Intrucat comuna Cumpana se confrunta cu o serie de probleme referitoare la retrocedari de terenuri care intarzie sa fie puse in aplicare, Dumitru Burcin a cerut sprijinul unui coleg jurist, pentru a analiza documentele tuturor acelora care le vor calca pragul sediului PD.
Prezenta analiza doreste sa arate ce ar reprezenta Alianta intre PSD si PNL, prin raportare la viitoarea reprezentare parlamentara a celor doua partide si prin raportare la ceea ce pot insemna alegerile locale pentru membrii semnificativi ai social-democratilor, liberalilor si conservatorilor.
Mai simplu, cei 3 copii decedati ar fi putut fi protejati prin neaparitia rujeolei la copiii mai mari, trecuti de varsta de vaccinare. ... Fenomenul a capatat amploare deoarece discursul anti vaccin este raspandit prin intermediul a doua canale cu audienta mai mare decat orice autoritate guvernamentala sau medicala.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
'Presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia, regulamentele militare si normele bunului simt prin delegarea celui mai mic om in stat (si la propriu si la figurat), primul ministru Emil Boc, sa primeasca onorul garzii prezidentiale de Ziua Nationala a Romaniei, in locul celui de-al doilea om in stat, presedintele Senatului, Mircea Geoana.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Mai simplu, cei 3 copii decedati ar fi putut fi protejati prin neaparitia rujeolei la copiii mai mari, trecuti de varsta de vaccinare, daca acestia ar fi fost vaccinati.
Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile: venisera 18 cercetasi din Bruxelles, pentru a socializa si a educa in spiritul cercetasiei copiii din comuna) si asa am batut in usa primarului.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Pornind de la misiunea Storia.ro de a fi aproape de utilizatorii nostri pe tot procesul de cautare a unei locuinte si de la faptul ca locatia s-a dovedit a fi un criteriu chiar mai important pentru ei decat prețul, am decis sa ne folosim de gradul foarte mare de expunere pe care il au platformele noastre si sa ii ajutam pe acestia sa ia decizii cat mai informate prin intermediul acestui studiu care surprinde detalii specifice la nivelul intregii tari, pe toate marile arii de interes”, declara Dan Puica, Real Estate Business Manager OLX Group.
Acesta a tinut sa precizeze ca in primele saptamini ale mandatului sau multi dintre functionarii Consiliului Judetului nu aveau habar ca Tepu e o comuna galateana.
Aproximativ 85% dintre locurile de vacanta disponibile prin ANTREC (Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural) pentru petrecerea de Revelion sunt deja ocupate, ne-a declarat ieri Marilena Stoian, presedintele ANTREC.
Pentru prima parte a lunii, majoritatea locurilor sunt deja ocupate. ... Statiunile balneare sunt si ele din ce în ce mai solicitate. O raita prin agentiile de turism a scos la iveala faptul ca multi locuitori ai judetului au amânat vacanta pentru luna septembrie.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. ... Sa mai amintesc si de jurnalele specializate pe astfel de stiri prezente pe anumite posturi tv.
google-analytics.com