Comunele galatene care, dupa ultimele alegeri locale, s-au capatuit cu cite un primar liberal, au intrat de doi ani incoace in atentia tuturor locuitorilor judetului. Motivul este simplu si a fost scos la lumina de edilul sef al comunei Tepu, Daniel Tuchel. Acesta a tinut sa precizeze ca in primele saptamini ale mandatului sau multi dintre functionarii Consiliului Judetului nu aveau habar ca Tepu e o comuna galateana. Tuchel a subliniat si ca situatia in care s-a aflat in urma cu aproximativ doi ani a devenit istorie dupa ce el a demonstrat ca poate face mai mult decit orice alt primar de comuna.

Primarul penelist mai crede si ca social-democratii din judetul nostru incearca sa puna piedici dezvoltarii comunei Tepu de fiecare data cind au ocazia pentru ca PSD vrea sa redevina partidul-rege al judetului. Mai clar, pesedistii vor sa transforme intr-o amintire faptul ca partidul lor este batut in sondajele de opinie realizate la nivelul unor comune galatene de partidul liberal.

"Comuna Tepu a fost singura dintre cele 62 de comune ale judetului in care PSD a fost batut la alegerile parlamentare. Ultimele sondaje de opinie arata ca social-democratii au in comuna undeva intre 1 si 3 la suta din intentia de vot a cetatenilor. Acest scor spune multe si arata de ce exista atita interes pentru comuna Tepu din partea PSD. Oamenii au vazut insa ca lucrurile merg acum intr-o cu totul alta directie", a mai spus Tuchel.