Cautare

61427 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu sat bradu" (4.30 secunde)
sub impresia ei traiam in credinta ca intr-adevar noaptea stelele coboara pana aproape in sat, participind intr-un fel la viata oamenilor si ascultindu-le rasuflarea in somn.
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Prezenta nemuritoare la care ma refer nu e legata de nici un nume, nu ravneste la nici o lauda, si e raspandita in spatiul din preajma noastra, cat tine intinderea imparateasca a tarii.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Localitatea Topesti, Gorj, a primit distinctia de "sat european" in urma unui concurs lansat la nivel national de Delegatia Uniunii Europene in Romania si postul national de televiziune.
HARTA autostrazilor din Romania. ... Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... Asa ca reteaua de autostrazi din Romania abia a depasit pragul de 660 kilometri.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Atletic Bradu:
FARCAS) In articolul de saptamana trecuta am inceput sa prezint cazuri istorice din cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei). ... El descrie o intamplare din vara anului 1904, din Muntii Apuseni: ... Dintr-o data, el vede o roata de foc coborand din zare peste Muntii Apuseni.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla:
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Un ardelean get-beget pe care il tradeaza, din cand in cand, accentul si vorba molcoma, trimis din linistea muntilor sibieni sa managerieze - pentru ca acesta este cuvantul pe care il foloseste - cea mai dificila politie din tara.
In oricare sat romanesc as merge, mi se confirma mereu si mereu acelasi lucru: ... Turismul rural, conceput ca un turism local, este o oportunitate pentru comunitatile din satele noastre sa-si sporeasca nivelul de trai, prin valorificarea mostenirii naturale, umane si culturale cu care a fost inzestrata zona lor.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Incepe constructia celei mai asteptate autostrazi din Romania (Autor: ... Incepe constructia celei mai asteptate autostrazi din Romania.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a treia.
google-analytics.com