Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (2.83 secunde)
Ca o comparatie, 90% din populatia tarilor din Uniunea Europeana beneficiaza de alimentare cu apa si de canalizare si 70% din populatia tarilor care au aderat de curand la UE.
Potrivit edilului sef al urbei majorarea ar putea fi acoperita prin doua modalitati, respectiv prin cresterea pretului gigacaloriei pe care trebuie sa-l plateasca populatia, varianta sustinuta de presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (ANRE), sau prin acordarea de subventii din partea statului, solutie agreata de Dumitru Nicolae.
Zamfir Iorgus afirma ca municipalitatea cauta in continuare solutii pentru ca populatia sa nu renunte la agentul termic.
Coruptia, somajul, nivelul taxelor si impozitelor, pretul utilitatilor publice sunt cele mai importante probleme economice cu care se confrunta tara in opinia a 80% din populatia urbana cu educatie medie si superioara.
In plus, castigatorul licitatiei se va obliga ca pana la finele lui 2011 acoperirea minimala a retelei 3G sa fie de 45% din populatia Romaniei, adica circa 9,5 milioane de locuitori.
Potrivit datelor puse la dispozitie de Institutul National de Statistica, in trimestrul I al acestui an, populatia activa din Romania se inregistrau peste 8,9 milioane de oameni.
Populatia, in schimb, nu beneficiaza de agent termic decat la Caracal, unde centrala orasului a fost pornita joia trecuta, pentru toti abonatii.
Este firesc daca ne gandim ca populatia judetului este in continua imbatranire, atragand dupa sine si imbolnavirea sau invaliditatea, ducand astfel la solicitarea de pensionare", a mentionat Ileana Ciutan, director executiv al CJP Dolj.
O veste buna este ca populatia va plati aceeasi cota de impozit, de 0,1% din valoarea impozabila a cladirii, indiferent de rangul localitatii unde este situat imobilul.
Cazul chinezoaicelor de la Bacau ar putea deveni emblematic Conform statisticilor oficiale populatia activa a Romaniei era la sfarsitul anului trecut de 10,386 milioane de persoane, dintre care aproape 70% o reprezenta populatia ocupata.
De asemenea populatia a investit in certificate de depozite in lei suma de 436,5 miliarde de lei vechi, in timp ce pe carduri active se aflau nu mai putin de 2.130 de miliarde de lei vechi.
avocati si notari, care platesc anual impozite de circa 1,7 milioane de euro.Judetul Dolj are prea putini practicieni de meserii liberale, in comparatie cu populatia totala.Cel putin, aceasta este opinia reprezentantilor fiscului, care incaseaza de la aceste categorii socio-profesionale cele mai mari sume la nivel individual.
avocati si notari, care platesc anual impozite de circa 1,7 milioane de euro.Judetul Dolj are prea putini practicieni de meserii liberale, in comparatie cu populatia totala.Cel putin, aceasta este opinia reprezentantilor fiscului, care incaseaza de la aceste categorii socio-profesionale cele mai mari sume la nivel individual.
Potrivit statisticilor, aproape o treime din populatia activa lucreaza inca in agricultura. Spre comparatie, in tarile dezvoltate ale Uniunii Europene, doar 4% din populatia activa se ocupa cu agricultura.
Astfel, din cele aproape 10 milioane de persoane care reprezinta populatia activa a tarii, aproape 710.000 erau someri in ultimele trei luni ale anului trecut. ... Lucratorii pe cont propriu si lucratorii familiali neremunerati reprezentau 32,4% din populatia ocupata in trimestrul patru din 2006.
"in momentele de criza, populatia iti indreapta atentia inspre valutele unor economii puternice. ... Daca situatia era mai grava, populatia s-ar fi indreptat inspre aur".
Pretul energiei electrice nu va creste in perioada imediat urmatoare, in timp ce tarifele la gaze se vor majora doar in conditiile in care populatia va primi sprijin financiar din partea statului, a declarat ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
Populatia de etnie rroma din Europa a constituit, in mod traditional, o parte integranta a societatii in numeroase tari europene, aducandu-si contributia la viata acesteia.
Sambata, 23 august a.c., intre orele 14.00-17.30, navele Gruparii vor putea fi vizitate in portul militar Constanta de catre populatia civila. ... Totodata, duminica, 24 august a.c., intre orele 10.00 - 12.00, nava va putea fi vizitata de populatia civila.
Atât populatia din Dolj, cât si firmele locale au cele mai mari datorii bancare neachitate la termen, preponderent la creditele în lei.
google-analytics.com