Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.01 secunde)
- identificarea problemelor cu care se confrunta populatia in domeniul starii civile sau evidentei persoanei si cunoasterea asteptarilor pe care le are populatia in aceste domenii;
Acest lucru nu trebuie sa se mai repete. Iar Guvernul USL are datoria sa fereasca populatia de instabilitate si poveri economice.
De a gasi solutii si de a comunica cu populatia natura masurilor de austeritate. ... deschis cu populatia, o asteapta aceeasi soartaca a PDL-ului.
A votat populatia, Parlamentul nu accepta - ce se poate intampla? ... Nu e scris nicaieri un termen in care Parlamentul sa fie dispus sa faca ce a hotarat populatia prin vot.
"numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin legea electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamant, a scazut in numar considerabil".
"numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea Electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamint, a scazut in numar considerabil".
Deci toata chestiunea este, pana la urma, daca populatia a crescut sau a scazut intre timp. ... S-a constatat ca populatia Romaniei scade ingrijorator.
Ca urmare, a fost organizat un referendum la care a participat masiv populatia Romaniei, in ciuda faptului ca, stiindu-se nepopular, Traian Basescu a recurs la stratagema celui slab.
Sorin Rosca Stanescu) Nu este deloc exclus ca, peste cateva zile, la Bucuresti sa aiba loc o confruntare a popularilor europeni cu populatia Romaniei. ... Dar si populatia Romaniei are toate motivele sa riposteze.
Finalitatea regionalizării inseamna, stimati colegi, crearea unui alt cadru al dezvoltarii economice si sociale a tarii, iar obiectivul major al acestei dezvoltari este asigurarea unui standard de viată mai ridicat pentru populatia regiunilor si, la nivel global, pentru populatia tarii.
Prima dintre ele se refera la cvorumul de participare la referendum in sensul ca acesta sa fie scazut de la 50% la 30% si cea de a doua conditie se refera la faptul ca rezultatul unui referendum sa fie validat daca nu mai putin de 25% din populatia cu drept de vot s-a pronuntat cu ‘da‘ sau ‘nu‘ in functie de specificul referendumului, deci, cele doua conditii cumulative pentru validarea unui referendum.
"Noi n-am avut aceasta cifra nici macar in 1990, cand populatia tarii era de 23 de milioane si cand prezenta la vot a fost masiva. ... Populatia scade vertiginos, alegatorii se inmultesc!
Puteti citi in continuare In pragul alegerilor - cand populatia Romaniei se afla din nou in dilema caragieleana a eternului Eu cu cine votez?
Chiar daca se vorbeste prin mass-media de cateva luni bune despre denominarea leului, fiind o certitudine ca tara noastra va trece incepand din vara anului viitor la leul greu, populatia nu este prea lamurita ce inseamna acest lucru.
Un recent studiu realizat de Departamentul de Cercetare-Dezvoltare al Rompetrol a stabilit ca aproximativ 51% din populatia Romaniei se incalzeste cu lemne.
In aceste conditii, apreciaza bancherii, nu prea sunt motive pentru ca populatia din Romania sa nu inceapa sa faca economii in banci, chiar daca impozitele bancare urmeaza sa creasca de la 1 la 10%.
Totodata, lipsa de coerenta si de perspectiva in abordarea problemelor fiscale a afectat activitatea bursiera si pe cea a bancilor, inclusiv modul in care populatia a privit aspectele legate de economisire.
Astfel, producatorul de energie termica ar putea încheia individual contracte de furnizare cu populatia. ... Intrebat daca centralele vor opri livrarea agentului termic catre populatia rau-platnica, directorul Termoelectrica, Ovidiu Pop, a raspuns:
Sistemul bancar nu ar inregistra probleme majore daca populatia ar retrage toate economiile din banci sau in cazul unei rate de neperformanta a creditelor acordate persoanelor fizice de pana la 50%, a declarat ieri presedintele Bancpost, Mihai Bogza.
Din pacate insa, aceste proiecte vizeaza doar 2% din populatia tarii, cei bogati. ... Trebuie spus ca, dupa nivelul veniturilor, populatia tarii noastre se imparte in trei categorii:
google-analytics.com