Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (3.17 secunde)
Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale. ... Miercuri, continua tendinta de a face economii in vederea unor investitii si demararea unor activitati de restaurare, renovare a propriei locuinte.
Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor se va reuni, miercuri, incepand cu ora 10.00, inaintea sesiunii extraordinare, pentru a stabili cum vor vota deputatii social-democrati in privinta solicitarilor DNA de avizare a inceperii urmaririi penale in cazurile Nastase si Mitrea.
miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... miercuri si sambata. ... miercuri si sambata. ... luni si miercuri. ... luni, marti si miercuri. ... miercuri, joi si sambata.
Cursul euro a scazut joi, fata de miercuri, cu 0,0151 lei, respectiv cu 0,35%, dupa trei zile de maxime istorice. Si cursul dolarului a scazut, la 3,5420, respectiv cu 0,0197 lei mai putin decat miercuri.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
- In cursul zilei de miercuri disconfortul termic se va mentine ridicat in regiunile sudice si sud-estice, in timp ce in restul teritoriului se vor semnala frecvent manifestari specifice instabilitatii atmosferice", arata Administratia Nationala de Meteorologie.
Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, miercuri, la sugestia UDMR ca deputatii sa lucreze lunea si martea viitoare in teritoriu, a anuntat secretarul Niculae Mircovici. ... Deputatii le pot folosi pentru intalnirile cu alegatorii vizavi de votul pe motiune si dezbaterile care urmeaza sa aiba loc miercuri.
Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL.
Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Functionarea CCR si legea referendumului, discutate miercuri in plenurile celor doua Camere.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League.
miercuri si sambata. ... miercuri, joi si vineri. ... miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... marti, miercuri si duminica. (Sursa: teotrandafir.com)
Miercuri se va incalzi usor, va continua sa ninga in jumatatea de sud-est a tarii si va fi viscol in Dobrogea, in sudul si centrul Moldovei, in Muntenia, dar si in Carpatii de Curbura.
Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza: ... Ninsorile vor fi prezente in cantitati consistente si in cursul zilei de miercuri, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, Romica Jurca, specialist meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electoralaā€¯.
Miercuri, ocupa-te de restantele de la serviciu. ... Marti si miercuri o sa simti nevoia de siguranta, de camin, asa ca daca ai posibilitatea, petrece-ti zilele in mijlocul familiei. ... Rasfata-te si odihneste-te, miercuri. ... Marti si miercuri, fii ambitioasa, asa cum iti sta bine.
Totodata, sesiunea extraordinara a Camerei s-a incheiat miercuri dupa-amiaza, cu doua zile inainte de termenul prevazut.
google-analytics.com