BERBEC
Vei fi ceva mai sensibil ca de obicei si asta pentru ca nu vei reusi sa intelegi unde gresesti in raport cu prietenii tai. Apar o serie de probleme serioase in plan amoros. Nici la munca nu o duci foarte bine, insa lucrurile reusesc sa se tempereze pe final de saptamana. Zile favorabile: miercuri si joi.

TAUR
Vei reactiona ceva mai imprevizibil din cauza anumitor indoieli firesti pe care le vei avea. Nu te va interesa altceva decat linistea ta interioara si asta va trebui sa faci de acum incolo, sa te axezi pe nevoile tale sufletesti. Zile favorabile: luni, miercuri si joi.

GEMENI
Descoperi oamenii de langa tine altfel. Reusesti sa te imprietenesti cu persoane pe care pana acum nu le-ai bagat in seama pentru ca iti demonstreaza o serie de lucruri importante pentru tine. Zile favorabile: luni si marti.

RAC
Familia te cheama la ea si vei avea la dispozitie cateva zile numai bune pentru a te impaca cu anumite rude. Te vei regasi asa cum erai tu in copilarie si vei face tot posibilul sa promiti numai lucruri de care sa te poti tine. Zile favorabile: joi si vineri.

LEU
Vei fi foarte vesel toata saptamana. Tonusul tau bun ii va molipsi si pe cei din jur. Aceasta energie pozitiva care te va cuprinde trebuie sa iti ofere mai multa incredere in fortele proprii pentru viitor. Zile favorabile: miercuri si sambata.

FECIOARA
Sentimentul de panica va fi la tot pasul, chiar daca nu vei avea motive sa te ingrijorezi foarte tare. Vei fi cautat de o serie de persoane care chiar au nevoie de ajutorul tau, insa nu vei fi disponibil tot timpul. Zile favorabile: miercuri si sambata.

BALANTA
Te vei angaja intr-un proiect de mare anvergura si vei reusi sa stabilesti noi recorduri din punct de vedere profesional. Vei obtine bani frumosi datorita ingeniozitatii tale. Zile favorabile: luni si duminica.

SCORPION
Tensiunea va continua si in saptamana urmatoare. E firesc sa continui sa fii susceptibil cata vreme nimeni nu iti da dovada ca este sincer cu tine. Mergi cu scepticismul inainte, dar nu exagera. Sunt si lucruri frumoase pe care trebuie sa le iei in considerare si nu le observi. Zile favorabile: luni si miercuri.

SAGETATOR
Iti imbunatatesti relatia cu apropiatii. Faci pasi importanti pentru a atenua conflictele din familie. Cei din jur te vor aprecia pentru deciziile bune pe care le vei lua in viata personala. Zile favorabile: marti si vineri.

CAPRICORN
Te retragi pentru a reintra in scena si asta e cea mai buna solutie la care te poti opri. Nu te lasa coplesit de 'bunele intentii' ale anumitor persoane. Stai retras o vreme si analizeaza totul cu atentie. Zile favorabile: sambata si duminica.

VARSATOR
Stabilesti noi teluri de atins si asta e tot ce conteaza pentru tine. E foarte posibil sa incepi cursuri noi, sa te remarci intr-un domeniu de care fugeai pana acum. Zile favorabile: luni, marti si miercuri.

PESTI
Pot aparea mici probleme in cuplu, insa nu este cazul sa disperi. Saptamana va fi foarte buna in linii mari. Reusesti sa rezolvi si anumite probleme financiare si investesti bani in proiecte importante. Zile favorabile: miercuri, joi si sambata.
Sursa: revistateo.ro