Cautare

3170 de rezultate pentru "miercuri" (2.81 secunde)
Deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca social-democratii asteapta pana miercuri un punct de vedere oficial al Guvernului asupra proiectului de lege privind majorarea punctului de pensie, urmand ca joi sa introduca o motiune de cenzura daca raspunsul Executivului va fi considerat nesatisfacator.
Guvernul a modificat, miercuri, hotararile privind organizarea alegerilor locale prin includerea unui model suplimentar de buletin de vot, astfel incat sa permita alegerea prin vot uninominal al presedintilor de consilii judetene.
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
Lideri ai PD-L s-au aflat, miercuri dimineata la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Traian Basescu, pe tema configuratiei viitorului Cabinet. ... PD-L si PSD au programata, pentru miercuri, o noua runda de discutii, consacrata atribuirii portofoliilor si nominalizarii celor care urmeaza sa le ocupe.
El a aratat ca presedintele Romaniei are libertatea totala de a alege la ce evenimente participa, considerand ca nu a existat niciun dezechilibru politic intre participantii prezenti, miercuri, la aceasta ceremonie.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... De miercuri, fiica procurorului Eugen Iacobescu este noul manager al acestui spital. ... Octav Oprescu s-a aflat la conducerea SJU Slatina din 24 ianuarie pana miercuri, 24 iunie, cand a fost inlocuit de noul manager.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Parlamentarii PSD nu voteaza miercuri Guvernul Croitoru. ... Intamplarea de miercuri este doar o actiune frivola", a declarat presedintele PNL. ... In schimb, majoritatea parlamentara (PSD-PNL-UDMR si minoritati) va vota miercuri o decizie prin care va obliga Guvernul sa trimita cat mai repede bugetul la Parlament.
Si sedinta de plen a Senatului de miercuri, 17 martie 2010, a fost incheiata fara a se vota ordinea de zi si cu respingerea programului de lucru pentru saptamana viitoare.
Cu aceste cuvinte, presedintele Crin Antonescu dadea, miercuri seara, semnalul coagularii opozitiei pentru inlaturarea PDL de la putere. ... O prima intalnire avusese deja loc miercuri. "Ieri (miercuri - n.red.), mai multi liberali s-au intalnit cu mai multi social-democrati pentru a vedea doua lucruri:
Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer.
Decizia luata miercuri de Curtea Constitutionala reduce la zero mijloacele de exprimare ale Opozitiei si incalca vointa unei parti insemnate a electoratului.
Presedintele Traian Basescu i-a spus, miercuri, vicepremierului britanic Nick Clegg, in timpul unei intalniri bilaterale, ca situatia din Romania "aparent este buna", dar ca trebuie finalizat procesul de reechilibrare a bugetului, in contextul masurilor anticriza.
De miercuri, 16 martie, Emil Boc nu mai poate fi considerat primul ministru al Romaniei. ... Ziua de miercuri 16 martie a trecut cum a trecut, dar ea nu va fi uitata prea curand.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
Miercuri, DD insa se afla in fata unui exament care il poate scoate din politica. ... Totusi, miercuri, DD si PPDD are o sansa sa intre in istorie, sau, din contra, sa devina istorie.
- miercuri, 28 noiembrie a.c., are loc ceremonia de decorare a lui Gitestein, la Cotroceni, cu Ordinul National "Steaua Romaniei" - in grad de Mare Cruce; ... - miercuri, 12 decembrie 2012 - Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, are o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti;
Miercuri a fost o zi de scadere pe toate pietele mondiale.
Romania a demarat miercuri programul de inmagazinare a gazelor pentru sezonul rece, care se va desfasura pana la 1 octombrie, au declarat miercuri reprezentanti ai Transgaz. ... miercuri, 1 aprilie) a demarat, ca in fiecare an, programul de inmagazinare a gazelor, care va dura pana la 1 octombrie.
google-analytics.com