Berbec
Apar discuti in contradictoriu cu colegii de munca, insa nu trebuie sa pui foarte mare accent pe a-ti impune opinia in fata celorlalti. Vei avea suficiente ocazii sa fii rezervat. Pastreaza-ti energia si vitalitatea pentru persoana iubita. Zile favorabile: marti si joi.

Taur
Mercur te sfatuieste de bine in perioada urmatoare, deci vei avea toate sansele sa iti regandesti o serie de planuri care merita analizate cu atentie. Vei castiga ceva bani spre finalul saptamanii, asa ca nu e exclus sa mergi intr-o minivacanta. Apar cateva divergente in cuplu pe care nu le poti rezolva altfel decat cu un dialog consistent in argumente. Zile favorabile: miercuri si sambata.

Gemeni
Luna plina de pe 22 mai continua sa produca ravagii in sufletul tau, iar sectorul cel mai afectat va fi cel al parteneriatelor. Vei avea suficiente clipe in care sa iti reconstruiesti planurile pentru a evita orice fel de colaps financiar. Zile favorabile: luni si duminica.

Rac
Sectorul sentimental va fi ceva mai bulversant in urmatoarea perioada. Vei realiza ca o relatie nu se poate pastra doar cu aventuri sexuale, ca e nevoie de mai multa implicare emotionala din partea amandurora. Zile favorabile: miercuri, joi si vineri.

Leu
Vei fi istovit de cat de mult vei munci, insa tot efortul pe care il vei depune te va ajuta sa obtii succes dupa succes. Nu te astepta la rezultate ca si cum ai bate din palma. Ele vor aparea oricum. Iti trebuie doar putina rabdare. Zile favorabile: marti si vineri.

Fecioara
Venus intra in zodia Gemeni pe 24 mai, iar asta e o veste excelenta pentru tine. Faci pasi mici si siguri catre o noua relatie de iubire. Reticenta te va ajuta sa stii daca e bine sa mergi mai departe alaturi de persoana pe care ai cunoscut-o recent. Zile favorabile: marti si sambata.

Balanta
Venus intra in Casa Strainatatii si a studiilor superioare, deci, daca ai aplicat pentru o bursa in afara tarii ai toate sansele sa o obtii. Momente glorioase se anunta si in relatia cu prietenii. Cu banii vei sta prost, ca de obicei. Zile favorabile: miercuri si joi.

Scorpion
Castigi bani multi din propria ta sudoare si realizezi cat de important este sa nu iti fentezi posibilitatile de a avea un succes curat. Poti respira usurat si din punct de vedere amoros: se anunta zile insorite si nopti nedormite. Zile favorabile: marti, vineri, sambata si duminica.

Sagetator
Dupa 27 mai se poate spune ca iti incarci bateriile. Primele zile ale saptamanii vor fi ca un carusel emotional pentru tine caci vei intalni tot felul de situatii bizare ale caror explicatii nu le vei afla curand. Zile favorabile: luni, miercuri si joi.

Capricorn
saptamana guvernata de un termen pe care il vei invata singur, fara ajutorul vreunui mentor: rigoare. De data aceasta este vorba despre rigoare interioara. Zile favorabile: sambata si duminica.

Varsator
Te va incerca tendinta de a evada din realitatea de zi cu zi, iar excesele iti pot provoca serioase probleme chiar si in cuplu. Din cauza nerabdarii tale si a incapatanarii de care vei da dovada, vei readuce in prim plan conflicte mai vechi. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

Pesti
Trebuie sa te comporti cu discretie chiar si daca vrei sa comunici lucruri pozitive legate de viata ta. Nu de alta, dar revolta interioara va creste vazand cate nedreptati se comit in jur. Nu te lauda cu bataliile castigate. Nu spune hop pana nu sari tarcul. Zile favorabile: marti, miercuri si duminica.

(Sursa: teotrandafir.com)