Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (3.20 secunde)
Ca atare, nu se putea altfel decat declarand toata legea neconstitutionala. ... In aprilie, CCR a declarat neconstitutionale mai multe capitole din Legea de functionare a ANI. Potrivit senatorului social-democrat, judecatorii CCR au constatat ca exista trei legi - Legea nr.
Camera Deputarilor a respins propunerea Biroului Permanent de reluare a votului final la Legea pensiilor. ... 1158 de deputati au votat impotriva reluarii votului pe Legea pensiilor, 33 de deputati au votat "pentru" si 8 alesi s-au abtinut.
Votul pe Legea pensiilor a fost masluit de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, iar imaginile inregistrate la sedinta de plen de pe 15 septembrie demonstreaza acest lucru.
Ponta a spus ca, daca presedintele Traian Basescu ar fi promulgat "legea fraudata" a pensiilor, PSD ar fi initiat procedura de suspendare.
Deputatii PSD si PNL din Comisia Juridica au adoptat marti seara, in mare secret, un amendament la Legea Registrului Comertului prin care transfera Serviciul de Asistenta Juridica (aflat acum la Registrul Comertului) in subordinea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR).
Este vorba despre aplicarea aceleiasi tactici a pumnului in gura prin asumarea raspunderii guvernamentale pe Legea educatiei. ... In sfarsit, legea se afla, in aceste zile, in examinarea Curtii Constitutionale, fiind posibil chiar un verdict de respingere, cu toata obedienta Curtii fata de directivele Cotrocenilor.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a inaintat Curtii Constitutionale (CC) o sesizare referitoare la Legea educatiei, reclamand un conflict juridic de natura constitutionala cu Guvernul.
In deplinul dispret al Parlamentului si al Constitutiei (asta nu mai este o premiera) - pentru c-a refuzat sa accepte o decizie a CCR cu privire la conflictul institutional sesizat de Senat - Guvernul Boc si-a asumat raspunderea pe Legea Educatiei.
legea educatiei in foma ceruta de UDMR, reexaminarea legii pensiilor, legea salarizarii unitare a bugetarilor prin care salariile bugetarilor sa ramana taiate cu 25% si in 2011, legea bugetului de stat.
Legea pensiilor, Legea salarizarii unice, Legea bugetului de stat. ... Liderii Opozitiei conditioneaza moratoriul propus de seful statului de schimbarea Robertei Anastase de la conducerea Camerei Deputatilor, pe motiv ca aceasta a fraudat votul pe Legea pensiilor.
Legea salarizarii bugetare a fost astfel adoptata. ... In favoarea motiunii "Legea privind salarizarea in anul 2011- ultima 'teapa' trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" au votat mai putin de 236 de parlamentari, numarul minim pentru ca Executivul sa pice.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Vor sa modifice Legea referendumului in avantajul lui Basescu. Dupa trei ani de "liniste", Legea referendumului va zgudui din nou scena politica, asa cum a facut-o intre octombrie 2005 si mai 2007.
In schimb, majoritatea in Senat ar putea fi folosita de Opozitie fie pentru a adopta legea lui Giurgiu si a genera, implicit, o posibila ruptura in coalitia de guvernare, fie pentru a negocia cu maghiarii pentru obtinerea sustinerii pe unele proiecte, inclusiv la Camera.
Maidanezii vor putea fi eutanasiati, daca asa vrea administratia locala Legea care lasa la dispozitia autoritatilor locale soarta cainilor vagabonzi, fiind luata in calcul inclusiv posibilitatea eutanasiei pentru cei nedoriti, a fost votata de Camera Deputatilor.
Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca este neconstitutionala Legea referitoare la cainii comunitari, care prevede ca eutanasierea animalelor fara stapan se va putea face dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia, relateaza Mediafax.
Reactiile Puterii la decizia CCR, Legea privind comasarea alegerilor parlamentare, neconstitutionala! Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL. Legea nu a fost declarata neconstitutionala in integralitate, ci doar cateva articole.
Scandalul posturilor vacante din Parlament pune in discutie legea electorala. ... Liderul PSD a promis ca odata ce USL va ajunge la Putere se va schimba legislatia, pentru ca in acest moment legea nu prevede nicio sanctiune pentru Guvern, daca nu se organizeaza alegeri pentru locurile vacante.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca liderii de grupuri parlamentare apartinand USL trebuie sa convoace saptamana viitoare senatorii si deputatii pentru a discuta si adopta legea energiei si legea electorala.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
google-analytics.com