Cautare

59226 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (4.51 secunde)
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Pentru a evita colapsul economic, am avut nevoie de masuri dure, dar corecte, de restrangere a cheltuielilor si de limitare a deficitelor bugetare.
Motivatia acestei stari de fapt este criza economica care a condus la o restrangere a activitatii combinatului siderurgic de la Galati, cel care asigura cca.
Inspectoratul Scolar Judetean se confrunta cu o problema noua, este vorba despre un numar prea mare de locuri scoase la admiterea in licee si scoli de arte si meserii fata de numarul celor care s-au inscris la repartizarea computerizata.
Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
Sambata, 1 octombrie a.c., in sanul Partidului Conservator, filiala Constanta, a fost mare sarbatoare.
Eu cred ca ar fi o mare greseala si o pierdere pentru Romania, daca coroborezi aceasta tendinta cu clara dorinta de restrangere a drepturilor fundamentale ale omului, de exemplu ascultarea telefoanelor fara autorizatie judecatoreasca, ceea ce este foarte grav, modificarea codului de procedura penala si a codului penal", a declarat Frunda, care a reclamat in acest context faptul ca peste 800 de amendamente discutate in Camera Deputatilor nu au fost discutate in Senat si nu au fost prezentate de Ministerul Justitiei in Senat.
Autoritatile doljene au inceput deja demersurile legale pentru a pregati stramutarea sinistratilor din satul Rast, care a fost devastat de revarsarea Dunarii in urma cu mai bine de doua saptamani.
Emil Boc crede ca in Romania efectele crizei sunt accentuate si de faptul ca, in vremuri mai bune pe care le-am avut, cu crestere economica de 7-8%, nu am pus bani deoparte pentru vremuri mai dificile.
Ponta arata, in scrisoarea deschisa, ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata.
Acestia s-au dus la Tohani, judetul Prahova, pentru a se intalni cu Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al partidului si coordonatorul departamentelor de specialitate.
- PSD a castigat fara echivoc si fara dubiu aceste alegeri, romanii nu au votat nici pentru PDL nici pentru PNL. ... - O sa va prezinta un calendar de guvernare pentru anul urmator.
E adevarat ca multi care stiu tac, cum au facut totdeauna, iar cei ce nu stiu amplifica vinovatii si apeleaza la dosare, pe care si le-au procurat sau cumparat cu inteligenta si bani multi, pentru a le folosi in ascensiunea lor politica, care a devenit obsesia si preocuparea fundamentala a celor care nu sunt capabili de a face ceva mai bun.
De mai mult timp, Executivul se afla in discutii aprinse cu reprezentantii din Romania ai grupului siderurgic LNM, proprietarul Ispat Sidex, pentru a-i convinge sa accepte o restrangere a perioadei de primire a ajutoarelor de stat si astfel o modificare a contractului de privatizare.
Ati uitat perioada in care plecau zeci de medici din tara, cand romanii de rand luau calea strainatatii cu sutele pentru ca voi, aici, ce-ati facut? ... Ati taiat salarii, ati taiat pensii, indemnizatii de somaj, indemnizatii pentru mame, ati pus economia pe butuci, ati inchis spitale si scoli!
Potrivit lui Valentin Cristea, vicepresedinte al CNIPMMR, cel mai important dintre amendamentele propuse de IMM-uri este cel privind posibilitatea de infiintare a unui patronat cu numai cinci membri, pe criteriile de apartenenta la acelasi domeniu de activitate economica, teritorial si/sau apartenenta la sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, a declarat ieri, inaintea intalnirii liberalilor cu delegatia FMI, ca masurile propuse de guvern, in baza constrangerilor impuse de Fond, vor determina Romania ca in 2011 sa apeleze la un nou imprumut.
Surse apropiate negocierilor au declarat, citate de Mediafax, ca autoritatile romane doresc un nivel al deficitului bugetar de 0,7-1% din PIB, in timp ce FMI insista pentru limitarea acestuia la 0,4-0,5%.
Dupa mai bine de un an de concubinaj politic la guvernare alaturi de presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu vrea sa mai taie din atributiile sefului statului, militand pentru o republica exclusiv parlamentara.
google-analytics.com