Cautare

93 de rezultate pentru "igena alimentatiei" (2.55 secunde)
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
In lunile de vara iulie si august, comisarii din cadrul Garzii Financiare au efectuat verificari operative si inopinate la diverse societati comerciale, care isi desfasoara activitatea in Bucuresti, mai ales la acele locatii din domeniul alimentatiei publice cu program prelungit, ne informeaza un comunicat al ANAF.
Potrivit unui comunicat al ANAF, in noaptea de 4-5 mai, Fiscul a desfasurat o actiune de control in do-meniul alimentatiei publice la cluburi de noapte din Bucuresti.
Decizia a fost influentata si de costurile sociale si medicale asociate complicatiilor provocate de aceasta boala, care depasesc cu mult valoarea sumelor pe care Comisia este gata sa le investeasca in stimularea alimentatiei sanatoase.
De asemenea, directorul DSV Dolj intentioneaza sa colaboreze cu celelalte autoritati pentru a se asigura ca normele de siguranta a alimentatiei se vor respecta in perioada Sfintelor Pasti.
"Probleme sint mai multe, si ma refer la igienizari, asigurarea microclimatului, a alimentatiei. Cea mai stringenta problema care trebuie rezolvata este cea a promovarii personalului", a mai adaugat liderul sindicatului UPDES.
Acestea au fost rampa de lansare pentru patronul de la Palace, atât ca sursa de finantare, cât si ca experienta în domeniul alimentatiei publice, deoarece Gheorghe Constantin s-a axat pe ceea ce i-a placut sa faca, oamenii sa se simta cât mai bine la evenimentele gazduite de unul din localurile sale.
Acestea au fost rampa de lansare pentru patronul de la Palace, atât ca sursa de finantare, cât si ca experienta în domeniul alimentatiei publice, deoarece Gheorghe Constantin s-a axat pe ceea ce i-a placut sa faca, oamenii sa se simta cât mai bine la evenimentele gazduite de unul din localurile sale.
In fiecare an UE organizeaza cursuri pentru managementul si implementarea unui program de instruire al Comunitatii, bazat in special pe siguranta alimentatiei, sanatatea animalelor si cea a plantelor.
In urma ordinului ministrului Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor nr. 553/2002, ce privea sprijinirea pescarilor profesionisti din zona Deltei Dunarii pentru achizitionarea de dotari specifice noi din productia interna, SC Plase Pescaresti SA Galati a incheiat contracte de vanzare-cumparare cu 15 pescari.
  Arabi mai mititei Cei mai multi dintre cetatenii arabi sau români de origine araba au mici afaceri în domeniul comertului sau al alimentatiei publice.
Conducerea Combinatului a mai propus revizuirea normelor de acordare a alimentatiei de efort si a antidotului, una dintre variantele aduse la cunostinta sindicatelor fiind ca in locul hranei de efort sa se acorde tichete de masa.
In plus conducerea ne-a spus ca se vor analiza locurile unde se acorda alimentatie de efort si ca se va revizui procedura de acordare a alimentatiei de efort precum si cea de instruire in domeniul protectiei muncii, in sensul ca instruirea angajatilor se va face in timpul programului de lucru.
*Cererea de produse ecologice este in crestere Comisia Europeana (CE) a lansat o ampla campanie de promovare a alimentelor si agriculturii ecologice in vederea cresterii nivelului de constientizare si de recunoastere de catre consumatori, in special de copii si de tineri, a importantei alimentatiei in asigurarea propriei sanatati.
Acordarea alimentatiei de efort, de care la ora actuala beneficiaza circa 7.000 de siderurgisti care muncesc in conditii grele, va reprezenta subiectul discutiilor dintre sindicalisti si conducerea Combinatului, deoarece au aparut unele nemultumiri.
E constient de importanta alimentatiei, asa ca merge pe un regim mai mult vegetarian, fara vitamine sau alte "artificii", fara alimente procesate, dar cu legume si fructe.
Adepta si promotoare a alimentatiei sanatoase, Bibiana Stanciulov a adaugat de curand pe lista produselor fabricate la Topoloveni si zacusca de legume.
Cele trei sortimente de dulceata ‘Topoloveana‘ si distinctiile lor primite recent in cadrul competitiei ‘Superior Taste Award‘, supranumita de publicatia Trends Magazine "Ghidul Michelin al alimentatiei", sunt dulceata de afine ecologice, care a primit doua Golden Stars ‘Superior Taste Award 2012‘ si calificativul ‘Remarkable‘, iar dulceata de prune cu migdale dulci si dulceata de catina, cate o stea Golden Star ‘Superior Taste Award 2012‘ si calificativul ‘Notable tasting‘.
- Din punct de vedere al alimentatiei ce s-a schimbat? - Mananc doar o data sau de doua ori maximum pe zi.
Nu mai putin de 34 de ani neintrerupti, Jack avea sa apara pe ecranul televizoarelor pentru a sfatui, inspira, incuraja si mobiliza o natiune care deja era atinsa de morbul sedentaritatii si al alimentatiei gresite.
google-analytics.com