Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.49 secunde)
De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
Oana Mizil, care a purtat haine de detinut de la Penitenciarul Jilana, i-a raspuns ca isi doreste doar ca seful statului sa fie "un bun roman".
Si comerciantii care erau prezenti la targurile de haine de la Teatrul National aveau case de marcat, cum era si firesc".
Potrivit raportului de control al Curtii de Conturi, fiecare angajat al institutiei conduse de Ion Calinoiu are de restituit 5.000 de lei, intrucat banii de hrana si haine au fost incasati in mod ilegal, iar consiliul judetean nu ar fi avut temei legal pentru a acorda sumele respective.
Acolo n-ai nevoie de calorifer, nici de prea multe haine, banane, nuci de cocos si ananas prin toti copacii, adica alimentatie sanatoasa, colesterol zero si toate astea pe gratis.
Oameni cu multa experienta in materie, care stiu sa imbrace traficul de influenta in haine mai adecvate. Severin a fost victima tentatiei marunte, marginale aproape inexplicabila pentru un om care, oricum, castiga pe cai firesti incomparabil mai mult.
Mazare s-a format ca om in comunism, s-a afisat in haine naziste intr-o parada de moda, dar de imbogatit, tot in democratie s-a imbogatit.
Mita electorala si costumul de ginerica "La alegerile prezidentiale, pe colegiul meu, s-au dat costume de haine. L-am intrebat pe un nene, de 80 de ani, ce face cu costum de ginerica, negru si cu papion.
Primarul Craiovei il acuza pe un director din subordine ca, trecand peste ordinele sale, a propus consiliului local, in numele executivului, si a obtinut prelungirea unui contract de inchiriere pentru o cocioaba din Brazda lui Novac Cei care trec pe strada Brazda lui Novac nu pot sa nu observe, langa blocul 36B, o cocioaba ruginita care adaposteste un magazin de haine.
Stie sa poarte bine un costum de haine, sa foloseasca tacimurile, e politicos. Face o buna imagine Romaniei prin tinuta si atitudinea sa.
DeCeNews : Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
modestia, experienta practica, eficienta, recunoasterea cetatenilor care te aleg si nu oratoria, vorbele goale, inganfarea imbracata in haine de tupeu si pretentiile fara merit!
Oamenii au inteles ca vocatia noastra ca partid de stanga este politica oamenilor care muncesc din greu zi de zi pentru ca la sfarsitul zilei sa aiba cu ce sa-si plateasca intretinerea, sa cumpere haine si mancare pentru copii, sa cumpere medicamente pentru cei batrani.
Vizitele in spital sunt un adevarat calvar, mai ales ca, la plecare, acest iz insuportabil se impregneaza parca si in haine.
Exact atunci cand nu se asteapta, locatarii de la etaj se pot trezi cu mainile legate, cu pasta de dinti pe toata fata, cu alte haine pe pat decat cele personale, puse special, pentru ca nu este loc pe celelate paturi.
Sejur in Italia terminat cu 100 de euro La vreo 15 kilometri de Verona, intr-o benzinarie ce tinde sa se transforme in mic orasel, cu magazine, hotel, restaurante, printre italieni imbracati in haine Dolce&Gabbana sau Armani isi face loc si un barbat in traditionalul sacou romanesc si pantaloni care incep sa straluceasca de la prea multa purtare.
Se poate vorbi si de dermatita de contact din cauza puloverului sau de la substantele ramase in haine de la detergentii de spalare”, a precizat Luminita Cristureanu.
Cardurile de credit, invesmintate in haine de sarbatoare, pot ascunde o multime de surprize neplacute, de la dobinzile penalizatoare de 45%-70% pina la excluderea posesorului unui astfel de card din rindul clientilor considerati eligibili pentru contractarea unui credit ipotecar.
Acestea sunt alese mai ales in functie de istoria si specificul orasului respectiv, de exemplu Parisul este popular in randul amatorilor de parfumuri si haine de lux, Istanbulul pentru cei care doresc sa achizitioneze bijuterii din aur si covoare de foarte buna calitate la preturi net inferioare fata de cele practicate de comerciantii autohtoni iar Dubaiul este recunoscut pentru diferite tesaturi fine, suveniruri si obiecte de arta.
Pe locurile urmatoare s-au aflat platile in magazine de haine- 5 milioane de dolari, la statiile service - 5 milioane de dolari si la companiile aeriene - 4,3 milioane de dolari.
google-analytics.com