Oana Niculescu Mizil, deputat PSD de Calarasi, l-a asteptat, marti, in fata plenului Camerelor reunite pe seful statului, Traian Basescu, imbracata in zeghe (foto), in semn de protest fata de "frauda de la votul Legii pensiilor".
"Chiar crezi ca era nevoie de circ, doamna?" , a intrebat-o Traian Basescu pe deputata social-democrata inainte de sustine declaratia pentru care venise in plenul Parlamentului.
Oana Mizil, care a purtat haine de detinut de la Penitenciarul Jilana, i-a raspuns ca isi doreste doar ca seful statului sa fie "un bun roman".
"Sunt prizonier in propria tara, sunt prizonier in propriul Parlament. Sunt deputat la primul mandat si nu am auzit asa ceva in cei 20 de ani de asa-zisa democratie in aceasta tara. Nu accept ca 6 milioane de oameni,6 milioane de romani pensionari sa fie ingenuncheati prin frauda", a spus deputatul social-democrat.
Ea a adaugat ca vrea sa-l intrebe pe seful statului de ce vrea sa ingenuncheze o tara intreaga si care este scopul actiunilor sale in acest sens.