Cautare

419 de rezultate pentru "haine" (3.08 secunde)
HG 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice prevede ca aparatele vechi (masini de spalat, televizoare, frigidere, congelatoare, camere si aparate video, calculatoare, monitoare, imprimante, fotocopiatoare, masini de scris electrice si electronice, telefoane de orice fel, faxuri, fiare de calcat, radiouri, casetofoane, magnetofoane, uscatoare de haine, ventilatoare, aparate de aer conditionat, sobe sau plite electrice, cuptoare cu microunde, radiatoare electrice, aparate electrice de incalzit, echipamente de iluminat, echipamente informatice si de telecomunicatii, unelte electrice si electronice, jucarii electrice sau electronice, echipamente sportive si de agrement, aspiratoare, aparate de cusut, tricotat, tesut, aparate de prajit paine, friteuze, masini de macinat cafea, filtre de cafea, ceasuri de orice fel, cantare, lampi, ferastraie, dispozitive medicale, instrumente de supraveghere si control, distribuitoare automate si toata gama de produse de acest gen) trebuie colectate separat.
aparate, diferite masini agricole, automobile, haine, productie alimentara. Economia rurala se specializeaza in general pe viticultura, horticultura, productia de tutun, legumicultura, cresterea animalelor si sericicultura.
Ivan Iulian sustine ca majoritatea fabricilor chinezesti folosesc in proportie de 60% materiale reciclabile si doar 40% alte tipuri de materiale.
Romanii achizitioneaza virtual in special pachete turistice, bilete de avion sau la concerte si haine. Totodata, cele mai cumparate produse raman articolele din domeniul IT.
„Se mai întâmpla ca dupa primele zile de târg sa nu gasesti numarul tau, astfel ca e mai sanatos asa“, a explicat prietena ei.Haine de piele de 200 de leiCea mai diversificata oferta de produse ramâne însa cea a confectiilor din piele si blana (o treime din firmele participante au ca domeniu de activitate confectiile din piele si blana), spre multumirea craiovenilor, care trebuie sa scoata din buzunar pentru o geaca de piele între 200 si 500 de lei.
Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, dar si o linie completa de accesorii pentru motociclete si haine.
Inarmati cu paturi, mancare si haine de schimb, zeci de proprietari au asteptat toata noaptea in fata sediului Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, cu speranta ca, in sfarsit, li se va face dreptate.
Mai putin aglomerate sunt in schimb raioanele de cosmetice, jucarii, haine pentru adulti, copii si bebelusi, avand in vedere ca acestea au fost cele mai vizate in saptamana dinaintea Craciunului cand romanii obitnuiesc sa cumpere numeroase cadouri.
Desi sezonul soldarilor începe abia pe 15 ianuarie, pentru a-si atrage cât mai multi clienti, magazinele au lansat deja oferta la haine si încaltaminte.Aglomeratia din perioada sarbatorilor, când craiovenii au luat cu asalt magazinele, a temperat apetitul oltenilor pentru cumparaturi.
Desi sezonul soldarilor începe abia pe 15 ianuarie, pentru a-si atrage cât mai multi clienti, magazinele au lansat deja oferta la haine si încaltaminte.Aglomeratia din perioada sarbatorilor, când craiovenii au luat cu asalt magazinele, a temperat apetitul oltenilor pentru cumparaturi.
Incepe sezonul reducerilor, stabilit oficial din 15 ianuarie pana pe 15 aprilie. Totusi, in Bucuresti, multi comercianti de haine, pantofi sau accesorii au redus deja preturile cu pana la 70%.
La nivelul Uniunii Europene, cheltuielile cu locuintele au fost de o treime din venituri, cele cu mincarea, bautura si tutunul au reprezentat o cincime, restul cheltuielilor fiind impartite pentru transport, divertisment si cultura, haine si incaltaminte, restaurante, sanatate, comunicatii si educatie.
De asemenea, Autoritatea a anuntat ca va verifica o serie de haine importate din China, presupuse a fi vopsite cu substante cancerigene (formaldehida), dupa ce in Noua Zeelanda s-ar fi descoperit astfel de produse.
Firmele expozante ofera oradenilor produse de piele cu preturi variind intre 300 si 900 de lei pentru femei si haine de piele pentru barbati cu preturi intre 300 si 600 de lei.
Probabil ca toti vom sta in case mai mici, se vor cumpara mai putine masini de lux, motociclete sau haine scumpe", a declarat Negritoiu.
Oamenii cheltuiesc pe haine mai groase, pe caldura si poate de aceea si-au retras depozitele". Ghetea a adaugat ca "anul acesta este posibil ca scaderile depozitelor sa fi fost provocate de retrageri ale populatiei, dar îi asteptam sa le aduca înapoi".
"Am de vanzare un magazin de haine de dame si barbati pe care cer 6000 de euro. Magazinul, de 32 metri patrati, este situat in Doraly Mall, iar pentru chirie platesc 37.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta semnarea unui nou contract de inchiriere, extrem de important, cu cel mai mare distribuitor de haine din Franta, Camaieu.
- Dupa asta, ia-ti haine ca pitipoanca cu fruntea ingusta si tate mari la preturi de trei ori mai mari decat in orice tara din Occident, dar produse sub franciza la noi.
Exista peste 2.200 de magazine H&M in peste 38 de tari in toata lumea. Grupul are 87.000 angajati si comercializeaza haine dupa ultimele tendinte, pentru femei, barbati, adolescenti si copii.
google-analytics.com