Cautare

2031 de rezultate pentru "declaratii" (3.54 secunde)
Cel mai intalnit motiv este reprezentat de lipsa acordului persoanelor in cauza pentru participarea la alegeri, ceea ce este extrem de ciudat, in conditiile in care Prefectura a trimis Tribunalului doar listele cu persoane care au semnat declaratii pe proprie raspundere pentru asa ceva.
Nu a fost nevoie sa ii rosteasca numele, insa declaratii precum "oamenii nu au votat PDL pentru ca s-au uitat la liste, iar componenta este slaba, mai ales la municipiu", a spus totul. ... Iar ca o concluzie a acestor declaratii:
Cei care insa s-au incumetat sa completeze astfel de declaratii aproape ca si-au copiat declaratiile din anii anteriori. ... Codasii listei la completat declaratii de avere sunt deputatii mai multor partide din spectrul politic.
Ciuca, Strunga si Barsan ar avea cu ce sa se laude Printre cei mai activi parlamentari se numara Bogdan Liviu Ciuca, deputat conservator, care se poate mandri, pe langa apartenenta la cinci comisii parlamentare, cu 94 de luari de cuvant in plen, 80 de declaratii politice, cu nu mai putin de 64 de initiative legislative, care incheie aceasta sesiune in fruntea clasamentului celor mai activi parlamentari.
Deputatul Eduard Hellvig a fost apreciat pentru faptul ca s-a folosit regulat de declaratii politice, interpelari si intrebari sustinute de documentari solide, dar si pentru ca a avut intalniri regulate cu cetatenii.
Materialul aduna mai multe declaratii facute presei locale oradene de Octavian Bot in 2004, cand demisionase din PD, declaratii in care isi acuza, in termeni cat se poate de duri, actualul partid sub tutela caruia candideaza astazi.
Deputatul Zanfir Iorgus (foto) se grabeste sa faca declaratii si sa comenteze situatia organizatiei judetene, a fost de parere senatorul Mircea Banias, seful PD-L Constanta, in contextul unor asa-zise "tensiuni" rasuflate "chipurile dezinteresat" - mai spune Banias - catre presa.
"Toate aceste declaratii si documente ale guvernului sunt niste petarde, niste fumigene aruncate in fata romanilor pentru a le incetosa vederea si a nu vedea, intr-adevar, intentia lor. ... Acestea nu sunt altceva decat niste declaratii populiste.
In ceea ce il priveste pe Mircea Geoana, Stolojan a recunoscut ca acesta face declaratii care nu sunt pe placul PDL. "Face declaratii care nu totdeauna ne plac, dar il putem intelege", a spus Stolojan.
De aceea, suita de declaratii ale domniei sale reprezinta de fapt, din punct de vedere psihologic si politic, o adancire a crizei si nu o modalitate de depasire a acesteia", a mai spus Geoana.
Sergiu Mocanu, acuzat de organizarea violentelor din 7 aprilie, a facut aceste declaratii dupa ce Judecatoria Buiucani i-a prelungit luni arestarea la domiciliu cu inca 25 de zile.
Prin vocea deputatului Adriana Saftoiu, membrii comisiei de ancheta in cazul Udrea au decis sa nu mai raspunda declaratiilor ministrului Turismului, Elena Udrea, pe motivul ca acestea sunt doar 'niste declaratii politice'.
"Ar fi bine ca Marian Vanghelie sa se mai abtina de la astfel de declaratii! ... L-am mai atentionat de cateva ori sa fie mult mai atent cu astfel de declaratii", a mai declarat Ion Iliescu.
"Lucrurile au luat o oarecare amploare, l-am vazut si pe domnul presedinte Basescu facand niste declaratii", spune acum Antonescu.
"Este foarte evident faptul ca astfel de declaratii absurde pot doar sa vina in detrimentul dezvoltarii relatiilor noastre bilaterale", mai adauga comunicatul MAE rus.
Ministrul Apararii a aratat ca, din cate intelege din textul motiunii, singurul repros care i se aduce este inconsecventa in declaratii si a prezentat, pentru a "reimprospata memoria" initiatorilor motiunii, pozitiile exprimate de-a lungul timpului vizavi de pensiile militarilor.
E obiectiv in analize, lucid in declaratii, fair-play fata de sine, fata de camarila si, mai ales, fata de popor.
In sesizarea catre Comisia parlamentara pentru supravegherea activitatii SRI, senatorul PSD explica faptul ca, in urma unor declaratii politice pe care le-a sustinut de la tribuna Senatului, in 13 si 28 aprilie 2010, generalul Florian Coldea ar fi purtat o discutie cu unul dintre adjunctii SRI Satu Mare, locotenent-colonelul Cristian Soponar.
Divergentele referitoare la colaborarea cu PNL au avut ca efect o serie de declaratii contradictorii pe tema unor presupuse negocieri.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri ca sanctiunea impusa lui Mircea Geoana, de a nu mai face declaratii vizavi de pozitiile si deciziile partidului, nu inseamna retragerea sprijinului de la Senat, presedintele acestui for urmand sa fie sustinut chiar daca nu va mai fi membru PSD.
google-analytics.com