Cautare

60504 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (4.31 secunde)
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Raed Arafat, reactie la indemnul vanzatorilor de moarte (Autoare: ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
PSD da dovada de aceeasi aroganta. Fara cravata, insa aceeasi aroganta ca atunci cand se afla la putere. ... Inseamna ca PSD nu a invatat nimic din lectia pe care i-a dat-o electoratul.
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. L-a batut de l-a jucat olteneste. ... Imi pare bine rau de tot. ... Stiti prea bine ca sunt antifeminista, si ca simpatizanta de dreapta, detest criteriile cantitative si pledez pentru meritocratie.
Alegatorii europeni nu par a fi prea incantati de reunificarea istorica a Europei. Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Crima in Vama Veche! Un barbat a fost gasit mort pe plaja. Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Premierul Emil Boc a transmis ieri, in videoconferinta cu prefectii, ca guvernul apara cota unica si le-a solicitat sa explice mai departe ca executivul "face tot ce ii sta in putinta pentru a asigura un minim de resursa in mediul privat si pentru crearea de locuri de munca in conditiile pe care Romania le are in momentul de fata".
Basescu "turist", oameni nemultumiti, autoritati fara solutii certe. Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. Politia doljeana e in criza de sefi.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Tatiana Frincu publica in Ultima ora articolul "Un cap in gura", pe care il puteti citi in continuare. 'Motto:" Taticu, astia s-au tampit de tot!
Oamenii ale caror case au fost distruse de inundatiile din septembrie anul trecut mai au de asteptat pana se vor muta in noile locuinte, construite cu bani de la guvern.
Una dintre cele mai grave probleme estetice ale municipiului Constanta este legata de aspectul Zonei Peninsulare. Asa numitul "centru turistic" al orasului este in continua si grava stare de degradare.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
google-analytics.com